sobota, října 15, 2005

Vytuňte si svůj Winamp

Ať posloucháte nu-folk jako Dan, indie kytarovky jako Švanča, BBC (podcastovaný, doufám) jako Radim nebo momentálně nic jako Simcha, neobejdete se bez malinkého prográmku, který zdokonalí prožitek z poslechu vaší horko těžko nakradené sbírky empétrojek o 165%. Nechápu, jak jsem bez toho malého prevíta mohl žít. Tentokrát se nejedná o další díl z nekonečného seriálu "Nainstalujte si k&@$a Audioscrobbler", ale o doporučení stáhnout si DFX Audio Enhancer 7.5, který zázračně vyčistí zvuk i těch méně kvalitních empétrojek a dokáže z vaší zvukovky vyždímat maximum. I verze, která je zdarma ke stažení, obsahuje dva základní presety, se kterými si vystačíte v 99% případů. Budete-li se chtít sami trochu pošťárat v nastavení, budete muset získat plnou verzi; podívejte se po obvyklých místech. Ti odvážnější z vás si můžou pohrát i s jejich druhým produktem MP3 Remix, kterému jsem se ale zatím na zoubek nepodíval. Věřte mi, jamile si DFX nainstalujete a oskinujete, nebudete chtít používat nic jiného. No, a to je pro dnešek všechno, dám prostor i ostatním. ;-)

10 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

chyba. zadnej nu-folk. dneska uz od rana kytarovky. the spinto band!!! uz mam tu vychytavku na winamp stazenou a zvuk je to opravdu peknej.

Anonymní řekl(a)...

Ten plugin je super, jeste bych asi potreboval lepsi repro, protoze mi to u nekterych veci trochu az chrci .. ale to se podda ;) dekuju

Unknown řekl(a)...

ty voe! vono to funguje!vubec bych tomu neveril,ale ten zvuk je fakt lepsi...

tetraFejla řekl(a)...

TM: Kua, Peco, co tady děláš tak brzo? Mně se podařilo vstát v 12:11. :-) VyDFXovaný "Destroy Everything You Touch" od Ladytron je jediná věc, která mě drží na nohách.

Unknown řekl(a)...

me je blbe az ted...ale chlastem to urcite neni,snedl sem vcera nejakej starej syr (nejaky bahno) a zapil to parkem bomb...smrtelna kombinace

suzan řekl(a)...

4F: ktere verze winampu jsou k tomu potreba?

tetraFejla řekl(a)...

suzan: Myslim, ze je to nezavisly na verzi Winampu. Ja stejne mam jen 5.1 Surround Edition.

suzan řekl(a)...

tak uz to mam taky a je to fakt lepsi.. akorat by to porad nemuselo otravovat s tou druhou verzi

tetraFejla řekl(a)...

suzan: Stahni si, ehm, crack, ehm.

suzan řekl(a)...

4F: priste budu mozna i docitat prispevky..)