čtvrtek, října 06, 2005

Brigáda po třetí

Ani ne za 30 minut začne má skvělá brigáda. Se šéfkou si tykám, bo je to moje sestra. Tím končí veškerá pozitiva. Budu učit hrát malé děti na flétnu. Malé jsou tak, že jejich rodná čísla začínají 00. Neumějí číst, nezanají písmenka a budou na mě tři. Poté budou následovat další tři hodinu s poněkud většími parchantíky. Tak se nedivte, že až se ve čvrtek budu vracet z brna tak budu poněkud destabilizovaná a budu se neustále ptát jestli piští v ušich jen mě. Přišel první pětiletej borčík v šiltce. Musím se mu jít věnovat.

2 komentáře:

standby řekl(a)...

simcha uz se vratil?:)
(jen pro zasvecene)

jinak anetko,dneska se mi o tobe normalne zdalo...ja sem byl ridic nejakyho kamionu,jezdil krivolakyma serpentynama nekde v severni italii a tys byla muj partak,meli sme nejakyho kamose, kteryho za neco zabasli a v den,kdy ho meli propustit prisel do jeho cely policajt a porezal mu nozem oblicej a misto nej pustili chovance z vedlejsi cely,nejakyho vraha.a to sem novu nevidel dobry dva tydny...

STEN řekl(a)...

Ta brigáda zní fakt dobře. Kolik ti platí za hodinu? Jenom, že bych se připojil k mladým talentům, aby viděli opravdovýho hudebního tragéda.