pondělí, října 10, 2005

Mmm Hollywood I Love You


11 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

elishe: Všichni intoši říkají, že Kill Bill 2 je lepší než 1. Nechápou, že kvalita kung-fu filmu závisí na hektolitrech prolité krve a prima žluté teplákovce. Mě ale nejvíc zaráží to první místo: Royal Tenenbaums je pěkně uhozenej film a já ho spíš nesnáším než mám rád. Z první desítky se ztotožňuji jen s druhou půlkou: šestým, sedmý, devátým a DESÁTÝM filmem.

Anonymní řekl(a)...

kb1>>kb2

Anonymní řekl(a)...

me nejvic potesil ten donnie darko na osmicce. vzdycky se mi zdalo, ze je nedocenenej.

tetraFejla řekl(a)...

dan: Cítím se trapně, ale já Donnieho Darka neviděl a i když jsem ten název slyšel, vůbec netuším, o co v něm jde. Nemá to někdo, abych si mohl doplnit mezery ve vzdělání?

simcha crew: Je to ostuda, ale chapci z konkurečního blogu tu drží diskusi nad vodou a komentují o 130% více než místní. Díky vám, fellas.

Mac řekl(a)...

Nechápu, jaktože tam není The girl next door, skvělá netradiční teenagerovská komedie...aneb co dělat, abyste svou holku dostali ze spárů pornoprůmyslu

standby řekl(a)...

byl sem par dni zaneprazdnen (a ted nemyslim valenim mrkve,ktere napriklad simchovi zabira vsechen volny cas na ostrove(tak co mysaku,kolik si tam uctujou?),navic mi zacal podivne blikat monitor a tak sem ho musel vypnout.stahovat se dalo,ale cist a psat moc ne.
hitparada je naprosto skvela!,kdyby to vsechno vymyslel jeden chlap,byl by urcite plesaty,zil by 20let s zenou,ktera je dole muz,jeho dcerka(?!) by byla samozrejme na voziku a na prvni misto by chtel dat puvodne Love Actually,kdyby se za to nestydel(jako ja...)
The Royal Tenenbaums?!?!"Family Isn't A Word... It's A Sentence." "How to locate love"...to me snad ani neprijde vtipny!:)A.I. na 26.miste (kubrick se musi otacet v hrobe),Million Dolar Baby tesne za Amores Perros (kdybych byl mrtvej,rotuju taky).Kam se podely skvely japonsky anime?seversky komedie? Hodiny,Amelie,Návrat,Road to Perdition,Monster,Kim Ki-duk,Zhang,Troška?! Sympaticka je inklinace k americkym nezavislym(About Schmidt,The Station Agent,Before Sunset,ale chybi Bokovka),Coen,Triplettes de Bellevile,Kaufmani,Coppolova...jenom me trochu mrzi,ze cesky filmovy genius Vachler natocil Doblba! az ted,urcite by byl na prvnim miste!

4F: donnie darko mam,dovezu.
jinak sem postahoval,eh,teda udelal vzdy jen jednu kopii z legalne zakoupenych dvd...hodne japonska,tak 8dvd americke klasiky,naprosto genialni serial Family Guy (alias odhodte vsechny sve svrsky,futuramy a simpsony do kose!),stare nemecke filmy + Riefenstahlova, mno na predvanocni trh proste vtrhne spousta filmoveho prkvapeni za rozumne ceny,nechte se prekvapit:)

Nika řekl(a)...

mocnechapu spidermana,jestli semito nezdalo ted nevim a s tomem rikame za chybi the butterfly effect..apriala bych bozskou julii:))

Unknown řekl(a)...

butterfly effect jsem taky hledal...marne.tak sem si jel od konce a cekal sem ho nekde v predu,a ono nic.
jinak niko dik za sms,ale moc me nepotesila,nebot si se trefila ani nevis do ceho :)

Unknown řekl(a)...

sakra v predu se pise vpredu,co? ups

tetraFejla řekl(a)...

simcha: Jsem nadšen. Udělal bych to takhle - anketa o nejlepší film 1996-2005 (poslední desetiletka), hlasovat může každý člen emaracany a simchy (případně každý slušný a důvěryhodný zdroj odjinud), uzávěrku bych dal třeba za týden, každý napíše svůj Top 20 (?), sečetli bychom hlasy a potom by si každý vybral pár filmů, o kterých by chtěl napsat kratičký příspěvek. Já si dopředu zamlouvám Fight Club a Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Ale jsem ochoten vyjednávat. :-)

zuzkav řekl(a)...

A kde jsou vsechny ty skvely teenagersky komedie?