sobota, října 29, 2005

Jak jsme vcera kalili..

Hm, tak no, jelikoz sem slibila par lidem na marakane ze napisu prispevek o kalbe, tak to zkusim dodrzet. Zjistili sme totiz vcera ze uz nikdo nic nepise tak nejak o nas. Sice zijeme na blogu kulturne- divadla,filmy, hudba, ale neco tu chybiiii. Tak jsme se vcera sesli pekne na marke, v sestave LBH, lonely but happy:)vsichni bez partneru, takze lonely, a ani pripojuju se i ja, taky sem byla lonely. Mno jen rosta s evounam kazili imidz, ale bereme je jako jednoho cloveka,klasickou marakanovou sestavu nam prosvetlil (hezke slovo ze:)petruv bratranek honza. Snim sem byla na jedne note, pokecali sme o mladi, o strastech stari, o chlastu, ze sme toho kdysi vydrzeli fakt hodne a ted na stary kolena je to vsechno za nama, uz se ani nedokazeme opit. K nam se pridala i petrova segra Eva a pekne sme si rozumneli. Jo je mu tricet, abyste vedeli.Mno dalsi skupina LBR- lonely but red se ma dneska sejit ve tri v bezrucaku s kafem a kolem, elish,petre,kubo. padam, dusicky, Vcera sem poprve v zivote videla nekoho pit bouchanou zelenou,diky elish a petre, je to hnus:) V naprosto povznesene nalade sme se presouvali smer Slady za huronskeho zpevu Je nas par, jsme generaci posledni a mochlasu jako oheeen oheeeen,hreje ruce.... a bratre kubo bratre kubo...:)Na sladech nas samozrejme privitali s otevrenou naruci,prorvali jsme se dovnitr zadarmo a pres mrtvoly, mam takovy pocit ze sem strcila do vyhazovace, ale byl mensi jak ja tak co. Nejaka kapela, Takehe cijak, podporili sme je hlasite, a dokonce si nas filmolval nejaky pan,i kdyz ten si nas filmoval i pote co kapela skoncila a my nasadili nase tradicni kubovsky,nikovsky,fejlovsky,pavlovsky kreace. no jedna velka jungle. ASi jsme se mu libili, treba budem slavni. Slavni diky tanci. Ja jako ze uz nic nevydrzim, se mipak udelalo spatne a tajne sem zmizela po anglicku, jak elish vzdycky. Zbytek se asi zkaroval jako vzdycky:)nevim.

4 komentáře:

standby řekl(a)...

:)))
tak to vypada,ze sem zapomnel na podstatne casti vecera!:)kdo sakra vymyslel ten vylet? ja teda kazdopadne jedu.matne se zacinam rozpominat na tu skupinu (kdo to sakra byl?)a rikam si,jak to asi musi nasrat...vas asi prvni videoklip kariery, najednou vtrhne smecka nadranych,nesoudnych vypitku,zacnou poskakovat pred kamerou jak opice,mno,rad bych to videl,soukromne...bratre kubo bylo hezky,uplne sem zapomnel,jeste se to musim naucit rusky a svahilsky.tak ve tri!a snad vezmu tu termosku,jak sem slibil:)

standby řekl(a)...

tys me predbehla!:)

standby řekl(a)...

ctu to znova,trpim dneska amnezii...coz je sice trendy (SLEDUJETE DOUFAM FUTURAMU!?!?),ale v tomto pripade nahovno.niku,na sladech nas s otevrenou naruci neprivitali,teda aspoon ne vyhazovaci,potom cos jednoho stokilovyho rizka nekompromisne odstrcila pouzijic svou skryvanou nadlidskou supersilu,no parada,sem se rehtal jak kun(ne jak rosta,jak opravdickej kun),pak na nas myslim rvali z satny neco o obleceni,ale to uz daaavno nemohl zastavit nas hvezdny nastup na parket plny svetel a nezasle slavy:)
nojo ted sem si vzpomnel,ze jedna kamera nas zabirala vsechny z ochozu:)to bude vymazlenej videoklip!

btw: doufam,ze dneska nebudu ve tri stat v bezrucaku sam. s termoskou kafe a cigarama.a kdyz jo,tak nevadi,byl by to stylovej zahajovaci happening WFLHC...(ale radsi nekdo pridte,uplne kdokoli)

Nika řekl(a)...

pekne jimy pekne:)ale zadny stokilovy rizek,tobyl takovej malinkej diblik:)skoda toho bezrucaku:(priste.