pátek, listopadu 04, 2005

jak jsme nakupovali v sexshopu


Pred tydnem se me nika zeptala,co by tak mela dat fretkovi k dvouletemu vyroci..pote,co jsem ji rekla,at uvari,ze darky davaji kluci,mi sdelila,ze ona vari porad a ze to ne.tak jsme premyslely a jelikoz se nam uz od zari vali po pokojich srpnova cisla Yellow s prilohou o erotickych pomuckach,zacaly jsme vybirat.Nejvic nas zaujala pouta s ruzovou kozesinkou,no,neni to zas az tak pravda,ale skrtici krouzek by asi u fretky neuspel;)
Tak nakonec,ze teda navstivime sexshop a neco vyberem..prizvaly jsme vanet,taky koho jinyho,posilnily se mandlovou a oriskovou cokoladou,jeste pribrali Vlastu a vyrazili,kam jinam,nez na Zvonarku.
Kazdopadne,bylo to moje poprve..pred vstupem jsem si predstavovala tmavou mistnost,spoustu uchylne vyhlizejicich upocenych chlapku..nekecam,to je pravda..Ale prijemne prekvapeni, obrovska osvetlena mistnost,dve prodavacky a par tech typku tam teda bylo.
Zacaly jsme s Van u pradla,nektery kousky moc pekny..jenom spousta der,ani nevim na co..pote panske pradlo,zezacatku klasise tanga,ktery se pak zvrhly v samou kuzi a retezy(vic tech retezu)..nasledovaly boty,docela pekny,pokud si libujete v lakyrkach az po stehna s asi 20cm stoklem za 24tisic.Tim skoncilo odivani..
V dalsi vitrine to pokracovalo vibratorama,na ktery jsem se tesila nejvic..jenze mi pripadaly nejaky maly,tak jsem se s tim sverila Anet,ktera me musela upozornit nato,ze jsou analni..pote uz jsem se moc neprojevovala..teda az do chvile kdy jsem uzrela velikosti jako 0,5metru na dylku,7cm v prumeru..no,trosku jsem se lekla.
Jinak vsude kolem stojanky s gay-pornem..docela dost dobry,hlavne titul Teenageri me zaujal a pak asi 6 opalenych,urostlych namorniku:)
No a pak uz jsme sli..Nika vybrala darek k vyroci,kterej jsme hned vyzkouseli u pivka..hmm,moc fajn. .

8 komentářů:

Nika řekl(a)...

tyjo a ev se naucila i davat obrazky, ale musim ev podporit.taky sem cekala stary smrduty voplzly chlapky,ale dve mile prijemne prodavacky, nazorne ukazaly na pozadani..:)vypada to trochu jak v kauflu a navstevu vsem vrele doporucuju!

pleva řekl(a)...

ale zlepsuju se,ne?pres srdicka a pesticky..;)
nika:s tim obrazkem jsem mela docela potiz,nastesti jsem zavolala pecovi a zvladla to.jo a vsimla sis,jak jsem mazana..kdyby to cetl fretka,tak nepozna,co pro neho mas..ale beztak blog necte,ze?

Nika řekl(a)...

ev: si mazana, opravdu,blog cte obcas.. ja malem taky netusila:)
rada: neni se ceho bat:)

standby řekl(a)...

evi,tak sexy prispevek tady snad jeste nebyl:)
"dve mile prijemne prodavacky, nazorne ukazaly na pozadani"
niko,ses mrtva a ja si podavam prihlasku do brna

Unknown řekl(a)...

No tohle uz jsem nejak probral s anet.NIKO VIS CO SI MI SLIBILA!!!! :) nezapomen.

Mac řekl(a)...

me se hrozne libi to jak je uplne nahore anet se stanou,to je super. ja sem nevedela,kde to mam pochvalit, tak to pisu sem

pleva řekl(a)...

teda macno,mne clanek nepochvalis,ale van se stenem jo?ty jsi ale..

Unknown řekl(a)...

Je promin Eli.NAM.