pondělí, listopadu 14, 2005

Litenčice-mohlo být i hůř

Drazí, divím se, že jsem první kdo o tom něco chce napsat. tak pěkně popořádku. Přijeli jsme. Náročná práce v podobě sekání dřeva a paléní listí nás natolik zmohla, že jsme se museli jet osvěžit točeným pivem. Macíček nás chtěl překvapit. Nepovedlo se. Dojeli holki. Přivezli do hospody vymrzlého macka. Hráli jsme fotbálek. Vrátili se na chatu. Byla pizza, spousta jiného občerstvení. Peca si tradičně namíchal odporný drink. Myslím, že jsme ráli i slovní fotbal. Pak mám asi okno:o) Šli jsme spát. Ráno jsme jeli domů. Jenom pořád nevím, proč už se nesmí říkat "do prdele"?

9 komentářů:

Unknown řekl(a)...

eh?

standby řekl(a)...

Renos Hospodsky: smazat!

Nika řekl(a)...

nemazat, zadny prispevek nesmi byt smazan, sakra demokracie ne--- a navic vanet mela v urcite casti vecera okno tak co, ja ho mam taky divnyyy....:)

standby řekl(a)...

okno,to je peknej eufemismus.)

pleva řekl(a)...

ja chci fotky,a se vsim vsudy,vy bejci!!!
a okno nemam..tim hur;)

tetraFejla řekl(a)...

anet: Na black listu je mnohem víc slov než jen "do prdele". V sobotu jsem s chlapci (sakra!) dával dohromady (sakra!) mnohem kratší (sakra!) seznam slov, které můžeme (sakra!) používat (sakra!).

Anet řekl(a)...

Bohužel jsem u toho byla taky, ale po několika bouchaných višnových jelzinech si nemůžu vzpomenout, proč na black list patří i radůza. Další okno?

standby řekl(a)...

anet: protoze peca porad rikal "Ja ti dam RADU-ZA-..." a vsichni kolem se bali,co bude nasledovat,tak sme to radsi rovnou hodili na blacklist:)ale nevim,jestli sem si to nevymyslel

Unknown řekl(a)...

paneboze...to je misa tucny...to hralo pri nasem odchodu z hrbu,myslim,kua,to bylo...