pondělí, listopadu 14, 2005

Skandální odhalení

Pokud se zamyslíte nad uplynulými týdny, určitě zaznamenáte znatelný nárůst návštěv restaurčních zařízení a taky si všimnete faktu, že si na ně moc nepamatujete. Důkazem o prohýřených nocích jsou pak jen výpisy vašeho operátora a neutěšený stav vašich peněženek. Za účelem vysvětelní této záhady byl sestaven tým zkušených terénních výzkumníků o složení Vlasťa & Fejla, který po vyčerpávajícím šetření přímo na místě činu dospěl k překvapivému zjištění: Za všemi těmi rozchody stojí lihovarnická lobby! Nitky zřejmě vedou do Kojetína. Nenechejte se proto ovlivnit svou momentální opuštěností a řekněte jasné "Ne!" alkoholu. Budete šťastnější, bohatší o peníze i cenné vzpomínky a budete moci beze studu používat všechna slova (viz předchozí příspěvek). Doporučené studijní texty:
  • Johann Wolfgang Goethe, Utrpení mladého Werthera (Praha: Aurora 1999). Klasické řešení, které neomrzí.
  • Craig Thompson, Pod dekou. Grafický román (Praha: BB Art 2005). Řeště rozchod krizí víry a rozejděte se i se svou církví!
  • Michael Gondry, Věčný svit neposkvrněné mysli (2004). Nechte si odstranit vzpomínky na neúspěšný vztah profesionálně! Dosti těch amatérských, pokoutných pokusů prováděných ve špěluňkách nevalné pověsti!
  • Richard Dawkins, Sobecký gen (Praha : Mladá fronta, 1998). Jste nešťastně zamilovaní? Ještě štěstí, že láska neexistuje!
  • Arthur Schopenhauer, Metafyzika lásky (Olomouc: Přátelé duchovních nauk 1992). To samé, ale napsané mnohem nesrozumitelněji. Přečte si to a teprve poznáte, jak umí trpět Němci!
  • Kámasútra (libovolné ilustrované vydání). Nezapoměňte, že některé věci nejsou jako jezdit na kole a můžete je zapomenout.

4 komentáře:

standby řekl(a)...

možná to bude znít jako klišé,ale i já přestoupil v neděli o půl paté ráno na schůdnější cestu života a to na simchovo profláklé BNL.V neděli odpoledne se dostavil absťák,dneska už jsem nadobro onemocněl.konec kojetínské lobby,to je jako vzít tříměsíčnímu dítěti bradavku...

paul řekl(a)...

no jo to je moje cesta

Anonymní řekl(a)...

dodnes si pamatuju, jak jsa v zajeti nestastne lasky odnasel jsem si domu tresouci se rukou jeste horky vytisk werthera. stale mi ho jeden masnak nevratil..(!!!) metafyziku uz mam u postele nejakych sedm let a porad ne a ne to dokoncit.. (vzhledem k rozmerum to mluvi za sebe. prectete si to!:) a kamasutra? jenom v detskym vydani. (pro ruzne kotrpecy snad maj i nejaky ty verze s plastelinovyma zviratkama)

Nika řekl(a)...

hm no moje cesta se zda ze to bude taky, werther mi nepomohl, zdrtil, na arthura nemam a svit kde ze to mam najit?:)