pondělí, ledna 31, 2005

4km od Rima...

...tak to je zatim muj rekord. V kazde spravne hospode (ani v te virtualni) nesmi chybet sipky. Pamatujete? I na Maracane chvili sveho casu smutne postavaly v rozku (vystridany o nic vice uspesnejsim juke-boxem a nakonec definitivne nejuspesnejsim artefaktem - plakatem A. Kurnikovove). Zamacknete slzu a vzpomente na maracanovske sipky, ktere jsme nikdy nehrali. A timto pocinem vyhlasuji nedeli (nebo jiz vlastne pondeli, ale nehme to na nedeli, ta je svatecnejsi) Dnem her vsech maracanovskych deti a vysokoskolskych profesoru. A to her jakychkoliv, karetnich vyjimaje. Jeste musim podekovat Sandre (sve oblibene sousedce) za tuto naucnou hru, kterou nam vyhrabala ze sveho archivu. Tak dobrou noc parani!


4 komentáře:

standby řekl(a)...

tetrafejla: jo, e-maracanu jsi samozrejme pozdvihnul, uz cucala z kaluze. Ale jak chces pozdvihnout me, kdyz mam za 8 hodin zkousku z Ekonomie a skoro celej den misto uceni proparil. Hrama? Kim Possible? Asi tezko. Jimi Racle (u zkousky)? Mozna.

Mac řekl(a)...

kluci to je smutny ze uz si piste komentare ke svym vlastnim prispevkum (uf, to bylo slozity slovo), jenom co s terez neco poradnyho zazijem, tak se nebudete stacit divit

tetraFejla řekl(a)...

Marci: My taky nic moc nezažíváme, ale aspoň o tom píšeme. Podívej na Shewa - jeho týden vypadá víc než zajímavě a zatím ani řádeček. :-)

Jimbo: 4 kilometry do Vídně, jinak jsme občas hodil i jiný stát. Prahu jsem hodil někam k Humpolci. Vynikající hra.

standby řekl(a)...

3km od den Haagu!