úterý, ledna 18, 2005

J. X. Doležal s veverkou Huli bojují s nacionalisty kvůli marihuaně

Národní strana žaluje Doležala a Reflex kvůli soutěži fotek marihuany

J. X. Doležal s veverkou Huli bojují s nacionalisty kvůli marihuaně
Publicista Jiří X. Doležal je znám mimo jiné i svým velmi pozitivním postojem k marihuaně a pravidelným deklarováním tohoto postoje na stránkách časopisu Reflex či ve svých knihách. Ve své marihuanové masáži, zdá se, přitvrdil. Nyní právě vrcholí fotografická soutěž Reflex Cannabis Cup 2004 o fotografii nejkrásnějšího konopí vypěstovaného v loňském roce v České republice...akce má i svého maskota, veverku Huli. Maskot má svého tiskového mluvčího, J. X. Doležala...

vice ctete tady
No neni ten chlap proste k sezrani?
BONUS: veverka Huli

4 komentáře:

standby řekl(a)...

sandro, jestli to nahodou ctes, tak si povsimni Dolezalovych cervenych ocicek, nepritomneho, tekaveho pohledu zracici citove otupeni a sibalskeho, maniakalniho usmevu. kriminologie sucks (Hamove preklad)!

STEN řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
STEN řekl(a)...

Mluvime vsichni o stejnem casopise? Posledni vytisk, co jsem cetl se vpohode mohl jmenovat Refle X. Dolezal...
Takze Jirko, dame si tvou oblibenou:" biiiilaaa liga, biiila siiilaaaa, vycisti si botyyyy v nich je tvojeee siiiiilaaaaa"

Anonymní řekl(a)...

Dle mého názoru je lepší balit špek ve víru myšlenek, než nutit někoho aby si na kolena klek, protože nácek je ten největší toi, ten dávno prohál svůj boj.Furt melou o čistotě rasy, asi jsou z prasete, maj steně krásy!!!