sobota, ledna 01, 2005

Joo za starejch casu.....

Nezda se vam to divny? Nezda, ze? Uplne klidnej silvestr. Kde jsou ty casy, kdy posledni rocni chlastacka jeste neco znamenala. Kazdy donesl neco malo alkoholu, ktery ale bohate stacil na tzv. deku. Ridice bys nenasel, kazdy mel bedary a na kazde akci se neco semlelo (tim myslim jak mezi klukama a holkama, tak uvnitr kazde skupinky, nedejboze kdyz se do toho pripletlo okno, lampa apod.). Uz me chybi tradicni ranni puzzle, ze ktereho mi Palirna u Zeleneho stromu vetsinou ukradla podstatnou cast. A co povestne Honankovi petardy zeme-zeme, zahadne pokryta zachodova misa mrkvickou nebo era kdy Tom (ano Tom Zenac) konzumoval vice nez dve deci s vice nez jednou holkou.
Strarnem. A je to spatne? Dobre? Nebo se neco stalo? A prdi taky hadi?

3 komentáře:

Unknown řekl(a)...

starnem a nemuzem to pochopit...

Mac řekl(a)...

heeej, no tak

standby řekl(a)...

kdyz jsem odchazel, tak uz tam zadnej ridic nebyl, bedary mam porad a dokonce se mi i podarilo rozbit Kashuv popelnik (od te doby spatne spim). Ale mas pravdu, starnem...vypil jsem toho docela dost a byl docela strizlivej (objektivni?),rano jsem si pamatoval vsechno, uplne vsechno aaaaaa
A zadna kocovina, zase, aaaaaaaaa. Vratte mi detstvi a kocoviny!
S tema hadama to teda nevim. Ale kdybych nejaky videl(ty jedovaty), tak bych si stopro ja driv ucvrkl, nez on uprdl a zdrhal prryc. Ale to byla asi ta recnicka otazka, co?