středa, ledna 05, 2005

Nejaktuálnější neumístěná

A kdyz uz jsme u tech kocek...vyborna stranka - http://www.kocky-online.cz/jportal/. Nerad vidim, jak Karel protezuje zrovna sve tri oblibenkyne. Ja rikam, dejte sanci i jinym kockam, ktere nemaji na placenou reklamu na internetu...

Filip - Filip je nádherný bílý kocour s mourovanými zády a hlavičkou. Je čistotný, zvyklý v bytě, ale může žít i v domku se zahrádkou (převážně v domku :). Filip je přizpůsobivý, dobře snáší další zvířata (pes, králík), ale dovede si u nich zjednat respekt, rozhodně se od nich nenechá utlačovat. Rád se mazlí, ale občas je náladový - ostatně jako každá kočka. P.S. Na obrázku je Filip v umyvadle :-)
A dalsi tri mazlicci...
tři kočiny. Sedmiletá Sněhulka je fakt buřt. Nevážila jsem jí, ale tloustne mi před očima. Krmím jí granulema Iams pro kočky nad sedm let a pro kočky obézní. Docela to ujde. Z konzerv má ráda Whiskas, Gourmet a Felix. I když se snažím dávat malé porce, stejně je hrozně tlustá. Naproti tomu Čiki a Albert ( 8 měsíců ) jsou docela hubení a baštej jak nezavření. Asi platí, co kočka to jiná váha.
Granule Iams jen pro kocky nad 7 let? Jedli jste nekdy psi konzervu? Hovno psi hori taky? Filip nebo Čiki?

3 komentáře:

standby řekl(a)...

krasnej a kastrovanej! A ze je to v dnesni dobe dulezite dokazuje dobovy agitacni letacek...

http://www.kocky-online.cz/download/kastrace.pdf

mazec,12 milionu!dneska neusnu, budu radsi parit piraty

Mac řekl(a)...

me z toho jebne, chcu sem konecne vlozit fotku dudu, kdyz uz je to k tematu, a zas me to nejde

standby řekl(a)...

kasho, neprovoukuj macka, jinak tu mame Dudu aniz bys stihl okem mrknout