sobota, února 19, 2005

looser

tak misto vyletu do zeme zaslibene, vstric dobrodruzstvi a podobne, trcim doma. to je konec. zakerna nemoc me znemoznila ucastnit se tripu snu. dnesni den (jakozto i dnesni vecer, zitrejsi den a podobne) je totalne bez vyhlidek (krome nahodneho turisty na nove, diky fejlo), v oblezeni rodicu a papirovych kapesniku. rikam si, kdybych byla rebel, vzbourila se a jela...jenze se nezmuzu ani na to, abych ostentativne davala najevo, ze me to sere...uz sem prece dospela. a co vy? ste stale ve vleku svych rodicu?

3 komentáře:

suzan řekl(a)...

macinka: to je teda pekne blby:( ale moc dobre to znam. vzdycky onemocnim na prazdniny apod. minuly tyden uz to tak taky vypadalo, ale "vzbourila jsem se", sla v patek do skoly a v nedeli jela na chatu.) ale je fakt, ze jsem mela jenom rymu a kasel..

tetraFejla řekl(a)...

Kašli na to, zdraví především. Vyhlasuji proto akci "e-maracana baví Macka": když narazíte na něco zajímavýho nebo vtipnýho, tak napište, ať se Marcela doma neukouše nudou. Já jí už zajistil program na 14:10-16:25, ale co s načatým večerem? :-)

Unknown řekl(a)...

OK. Pokud se obcas divate na pocitadlo,tak se suma nezadrzitelne blizi k tisici...a proto VYHLASUJI SOUTEZ O TISICIHO NAVSTEVNIKA E-MARACANY.je to teda hlavne pro macka,aby se neukousala nudou.Nez se proklika k tisici, zabere to nejakej cas :-) good luck