sobota, února 26, 2005

Music Box

kdyz uz je rec o hudbe, prave posloucham jeden porad na kiss radiu (90.30). jmenuje se to 'music box s richardem krajcem' (coz je mmch hrozne nespravedlivy, ptz to moderuje jeste s jednim typkem) a chodi v 16.00 kazdou sobotu. je to vlastne hitparada, ale neni to obycejna hitparada. jeji obsah se totiz podstatne lisi od tech tuctovych, co hraji na vetsine ceskych radii. krajco (a petr meskany) prinasi osvetu a snazi se poustet spise nekomercni hudbu. kdyz si odmyslite ty kecy kolem a richarduv (urcite neodolatelny) smich, je to celkem dobry. samozrejme ted mluvim hlavne k "prumernym nestrahovakum", jak rika peca. ty druhe by porad pravdepodobne neuspokojil.) jestli jste to dnes propasli (jakoze asi jo), tak nezoufejte:) nekdy v nedeli dopoledne je opakovani!
zaroven vyzyvam fejlu s radou: mate na vic!

8 komentářů:

STEN řekl(a)...

Kissko? Odpoledne? Richard Krajco? Nekomercni scena? Tohle vse dohromady? Zitra kazdopadne vstavam, abych si to poslechl.

suzan řekl(a)...

sten: jo stano, jen si prisvstan. i kdyz tahle kombinace zni docela silene. pak napis dojmy.)

tetraFejla řekl(a)...

suzan: Já teda navíc rozhodně nemám a stejně nevím, o co jde. :-)

sten: Ale, hlas ze záhrobí. A kdy nám napíšeš podrobnou zprávu o životě notorika v evropských rozvojových zemích? (Cha, doufám, že tohle čte někdo z rumunofilů.)

Anonymní řekl(a)...

4F: cte a pamatuje si! ostatne udajne ses kedysi holedbal ze hodlas jisty kout tohoto ctvrteho sveta sam navstivit! jelito pravda, tleskam!

Unknown řekl(a)...

Ty jo,tak sem dneska rano otevrel oko a pustil radio.Verte neverte z kisska vyrvavali Doves!!!nikdy bych neveril,ze na kissku uslysim kapely jako je Sunshine,Gorillaz, Southpaw, Sigur Ross, Marilyn Manson,a dokonce Bjork,ta me dostala. Ale asi nejintenzivnejsi zazitek mam ze zpravy, ze Helenka Vondrackova spojila v bronxu povicero hudebnich zanru,jako je funky,rap, nebo hip-hop a pod nazvem Grand Master Flash vypousti tenhle zvukovy mix do sveta :-)
No a o sazce Krajca s tim druhym typkem radsi nebudu ani mluvit(kdo slysel,vi)
Super tip Sju. moc se mi libila.

Unknown řekl(a)...

Zuzko nenech se zaskocit kritikou neznalcu a radoby (:-)) narocnych posluchacu :-)

suzan řekl(a)...

toy_machine: to vis, ze dokud se mi to libi, tak to poslouchat neprestanu. ale jinak peco diky za podporu;)

Unknown řekl(a)...

rodice me naucili stat pri slabsich. a dokud budu opily, podporim cokoliv :-)
Sju: ja byl strizlivej ;)