neděle, února 27, 2005

varok, platesque separate!

_9:22_
rano se probudim v posteli s nevulgarni perinou, hlava me neboli, necitim zadny smrad, nevidim zadny milionovy bankovky pohazeny po zemi, ta hlava fakt neboli, muzu mluvit a dokonce nemam ani rozlitej lahvac na manzelskem lozi, ktere obvykle sdilim s klukem (muzete jej znat z filmu jako Prejeli jsme Hebdu ci S hluchonemymi se nebavim ). ani simcha tu nelezi na zemi. uz je to tak, jsme doma, bohuzel bohudik.
bohuzel, pac se mi to libilo, moc. a bohudik, pac jsme ten prisne hustej diktat krrrutych rulerrru kromerizske crew (to jsme my), co nejedou pro vazne luxusni polet daleko a nenechaj ho na hlave, prezili. teda hlavne terka - vymazlena rostenka, co si dava rumunsky laviny a zezetka (rozumej zivoti zleby) k snidani ... a tahne.
Kazdej freeride (sjezdovky v rumunsku? seriozni zpravy na nove?) pro nas znamenal potencialni lastride - mlha, laviny a tak, ale kdyz vysvitlo rumunsky slunko metli jsme to dolu, proste nadpozemske muchlovani s prasankem. A jak rika jeden rumunsky klasik Carlsberg/TuBORG - Probably the best after ski. kazdy vecer jsme tuto radu uposlechli a dovedli k absolutni dokonalosti. Skoda jen, ze na posledni chvili onemocnel macek a kylie den pred odjezdem odrekla. Z toho druhyho duvodu je mi jasny, ze tento prispevek nikdo do konce nedocte, vpripade ze vubec zacal. Ale az uvidite ty vymazleny fotky! Stene?

update_10:14_tahle fotka jeste neni ta z tech vymazlenych. jen jsem chtel nektere z vas opravit, ze rumunsko uz davno neni jednou z rozvojovych zemi evropy nybrz regulernim clenem jak EU tak i Spojenych statu americkych. nectes(IGELITKY), nevis!

5 komentářů:

Unknown řekl(a)...

Vidim ze sis dovezl i VYMAZLENEJ dialekt :-)

standby řekl(a)...

rada: ano,ta igelitka opravdu existuje,vezu si ji do prahy.muzete ji shlednout na vystave "Rumunska integrace kamkoliv" na Hvezde, pokoj 304,po-pa 10pm-11pm,o weekendu plesam, tkze sorrac.

prcipestaD2: si kur voe!dik za prisnou praci s textem, mne se to fakt seklo kamo

Anonymní řekl(a)...

heled jasny, dzimbou je fakt krutej ruler, strikal fakt huste!
P.S. is this it?

Anonymní řekl(a)...

tomu rikam poradne do kopce napsanej prispevek!

standby řekl(a)...

kulturne zalozenym lidem: igelitka uz visi na vystave v praze (opakuji_hvezda,pokoj 304_)

simcha: lepsi nez valit mrkev nebo funet v kunine!
PS: voila!

dan: chvala od bratra? ty voe, husty, si to nedavam, kua :)