neděle, února 20, 2005

V Praze je blaze...(????)

Zdravím Kroměříž ze zasněžené Prahy. Trochu jsem tu osiřel, no prostě jsem tu SÁM!!! Teda ještě je tu Ráďa, ale ten je nechutně daleko. Nicméně v pátek mě příjemně překvapil a vytáhl na pivko. Díky Ráďo. Dokonce mi totiž volala i maminka a říkala ať se pořád neučím a zajdu se taky někam odreagovat,tak sem ji poslechl.Kdyby jenom věděla,jak se tady šprtám...:-) No, proč vlastně píšu tenhle příspěvek? Strašně se mi stýská po Km...tak jsem se chtěl touto cestou nějak Km přiblížit. Budu nesmírně vděčný za každý komentář :-) Už se těším domů...na ponožky od Zuzky, na Renoša z Marakany a hlavně na to pivo. Ještě pár dní.... :-)

15 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

Takhle dojemně umí psát jenom Peca. Až přijedeš, tak pokylieme. Čekání ti zkrátím trochou lehké odpolední zábavy: původně to bylo odvysíláno v nějaké nudné talkshaw kolem šesté večer. Snad to pobaví i nemocnýho Macka a mé zaměstnavatele. :-) A upozornění: následující videozáznam rozhodně není vhodný pro děti do 18 let. Tady mládeži nenaléváme.

suzan řekl(a)...

Toy_machine: jojo, nase ponozky zahrejou nejen na noze, ale i na dusi..
tak uz dojed! (at mam na pivo:)

Unknown řekl(a)...

4F : TY VOLEEEE!!!!!

tetraFejla řekl(a)...

Tak, kamaráde, přesně tak. A jestli budete hodní, tak vám pustím i Kylienu reklamu na Agent Provocateur, po jejímž shlédnutí čtyři z pěti mužů udělají to, co Zoidberg v případě ohrožení. :-))) Ale to až za vysvědčení.

tetraFejla řekl(a)...

Nezapomeň se, Peco, podívat do oddělení tapet a screensaverů. Můj život se tím trošku změnil, abych řekl pravdu.

Unknown řekl(a)...

4F : vrrrr,pohni sem s ni...hned. vysvedceni predlozim dodatecne ve stredu at 4am na oskole!!

Unknown řekl(a)...

4F: ja tam byl,ja to videl.nezbyva mi nic jinyho nez prejit na jizak!

Unknown řekl(a)...

Sju: co rict? :-) nepijte alkohol,je to spatne nejen na jatra? bullshit :-)

Anonymní řekl(a)...

nekamenujte me za mou neznalost vasi bohyne kylie..:) je to ta vlevo nebo vpravo?
svanca

tetraFejla řekl(a)...

Odvolej, Švančo, odvolej! Samozřejmě, že je to ta hezčí. (Ta hezčí než Pete D.) ;-)

Anonymní řekl(a)...

:) rad odvolam cokoli, jsem naprosto nekonfliktni povaha..:) ale ja vazne nevim, ktera to je, protoze ani jedna nevypada lip nez billy bilo;)
svanca

tetraFejla řekl(a)...

Mně se ti Dohertyho přisluhovači vždycky pletli, ale Billy Bilo asi nebude ani jeden z těch nečesaných kytaristů ani ten černý stěhovák za bicíma. Není to náhodou sám velký P.D. pod svou superhrdinskou přezdívkou? Jeho dobrodružství sledujte v dětském časopise NME. Naposledy se mu na Brit Awards podařilo zaskórovat jen v jedné, málo důležité kategorii ("Best Band"), zatímco ty důležité mu unikly ("Villain of the Year" je GWB, Worst Dressed" získala Britney Spears). Go Pete Go!

PS: A konečně vážná odpověď Švančovi - ta vpravo. :-)

Unknown řekl(a)...

nejsem si az tak jisty o cem se tu vlastne hadate...je to ta treti!!! tak koza,co na ni rajtuje ta pekna slecna ve spodarech.Jo Kylie,co by za takovou kozu Jimmy dal...

tetraFejla řekl(a)...

TM: :-))) Konečně jedna věc, která spojuje Jimmyho s Kylie.

Anonymní řekl(a)...

for 4 f: tak s tim nme.com vyjimecne souhlasim. cela ta saskarna s cenama je docela trapna. ale co muze clovek delat, kdyz uz tu cenu dostane?? (ale tu si myslim stejne pigman prevzit neprisel a radsi se nechal zasit do nejake cistirny krve nebo tak neco..:)
svanca