sobota, února 05, 2005

zdravim :)

urcite jste si uz vsimli, ze rady maracanovskeho blogu se zase o neco rozrostly. cas od casu vas ted uz i ja budu (vice ci mene) obstastnovat svymi prispevky..

ehm.. nicmene protoze moje kreativita klesne na bod mrazu kdykoliv se naloguju, nahodme pro zacatek (po shlednuti animovaneho Stvoreni sveta na ct1 ku prilezitosti narozeni jana wericha) malou filozofickou otazku: opravdu si myslite, ze eva vznikla z adamova zebra?? aneb cim nas to krmili, kdyz jsme byli mali? a nakonec: jake to pro vas melo dusledky, melo-li nejake, jestlize podle vas eva vznikla jinak? to uz je vic nez jedna otazka, tak treba se nekdo chytne.)

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

eva podle me z zebra nevznikla. o tom, jak vznikla, bys me mohla poucit, protoze jsi sice mladsi, ale rozumejsi sestra.:)
terez m.

Mac řekl(a)...

stvoreni sveta je brutalni:) pana boha uplne zeru

standby řekl(a)...

krmili me kasickou a presnidavkou. s tou evou si nejsem moc jistej, ale rek bych ze asi nejspis jo. kdyz se to pise v bibli, tak to musi byt pravda. Mrknu se do Cavannova "Pisma", co pise on, pak se ozvu

Anonymní řekl(a)...

vzpominka na sweet little sixteen a lehce opilecke skadleni devcat onim zebrem u janku na zahrade. odpoved dodnes neznam..
svanca

tetraFejla řekl(a)...

Stan: Cha cha cha cha cháááááá. ("Ch" je zde opravdu "ch" a nemá se vyslovovat jako "č". Ne Stane, nevyzívám k tě k tanečku cha-chy. (Zde prosím "ch" vyslovujte jako "č".))

Jinak promiň, Suzan, že jsem jsem zdánlivě off-topic, ale na tvou záludnou otázku nedokážu odpovědět. Filosofování nechávám profesionálům. :-)

Anonymní řekl(a)...

Já jsem Eva!

Anonymní řekl(a)...

...a já jsem adam...

Unknown řekl(a)...

to je sila....
kdo sem ja?????

Unknown řekl(a)...

...a mmch svanco cos delal u nas na zahrade?
a jeste k tomu skadlil devcata!!! U NAS NA ZAHRADE????!!!a ja si rikal proc ta tresen nekvete.

STEN řekl(a)...

Hmmm, sue musim se ti omluvit, protoze jsem celkem brojil proti prijimani novych clenu na emaracanu zvlaste z duvodu jejich naproste pasivity (zdravim blechone). Ale v tvem pripade jsem se zjevne spletl. Keep on going.

suzan řekl(a)...

stene, odpoustim ti;) a zaroven doufam, abys to nezakrikl..

Anonymní řekl(a)...

to peca: ale zeby nejaky ten kostlivec ve skrini? neveril jsem, ze by se to s tou tresnickou nekdy provalilo...
to jsou jeste obdobi, kdy zemi vladli draci a jeste stalo za to, bojovat pro kralovstvi, dnes jiz vse tak davno v mlhach zapomneni..
tehda jsem se tak usilovne snazil terez m. dokazat, ze ja jsem ten pravy a jediny (stejne tak, jak jsem byl zaroven vytrvale odmitan...). tak mi nakonec nezbyvalo nez uchylit se k lesti, te nejhorsi, nejpodlejsi a nejzavrzenihodnejsi, vsechen alkohol jsem nepozorovane lil k tresni, u ktere sis tehda, jeste jako maly petrik, hraval, vsechnu opilost pouze predstiral a snazil se vyuzit sve nezatemnene mysli k ziskani si prizne u me vytouzene.. proklinam se za svuj hrich, zemru nejkrutejsim zpusobem, jaky je vubec v lidske predstavivosti mozny... navzdy strizliv, at zije edgar alan poe!!!
svanca