úterý, února 08, 2005

Maracana rulez.

S timto blogem neni neco v poradku. V posledni dobe se mi zda, ze se moc lidi stara o to, kdo sem patri, a kdo ne. Ale hlavne, ze se nekomu nelibi, ze malo lidi publikuje. Kdyz se tyhle dve veci daji dohromady, tak z toho plyne, ze clenove blogu si musi zaslouzit svou ucast zde. Ja si od zacatku sveho pusobeni myslel, ze je jedno, kdyz nekdo pise min nez druhy,ale asi to tak nebude. Pravda je, ze nekteri publikuji vic,dobre,ale proc zadaji po ostatnich to samy??nechapu. Onehdy jsme se prece shodli na tom, ze tenhle blog je liberarni.Kdyz chce clovek neco napsat, tak at to napise.Ted si dost oponuju. Uznavam, zmenil sem nazor. Dost starani o ostatni cleny. Znamena to snad,ze napsani dvou prispevku po sobe dava autorovi vetsi prava na tento blog?blbost.tak si to uvedom.trochu me ta pondelni sms vytocila. Tim to asi ukoncim.

20 komentářů:

Unknown řekl(a)...

to nebyla narazka na tebe...

Unknown řekl(a)...

jsi si jistej ze si na to prisel?? :-)
takovou prasarnu jsem od nej necekal...

Anonymní řekl(a)...

a ja mel za to, ze tohle je antilibertine blog.. jaky jsem byl bloud.. patrime sem?:)
svanca

tetraFejla řekl(a)...

Vůbec netuším, jestli na to mám reagovat, připadá mi trochu nešťastné, že tady píšeš o něčem, čemu nikdo nemůže rozumět, ale budiž. Dej se dohromady, Peco, tu včerejší eSMSku jsem myslel _samozřejmě_ jako vtip. Navíc jsem to nemyslel na komentování obecně, ale jen na komentování mého příspěvku z pondělí 03:37 (jinak to ani nedávalo smysl). Problém považuji za vyřešený, příště prosím méně veřejně ventilovaných emocí. :-)

Abych si ještě přihřál svoji oblíbenou polívčičku, tak si stáhněte nejúžasnější plugin do Winamp "Album List 2.01", který vám pod playlist editor přidá okno se seznamem všech alb na disku. Strašně praktická pomůcka, už nikdy nebudete muset použít to malý tlačítko "Open file(s)". Link: http://albumlist.sourceforge.net. Winamp rulez...

tetraFejla řekl(a)...

Koho by zajímalo, jak ten Album List vypadá: http://aix.upol.cz/~tvrdy/temp/winamp5.jpg.

suzan řekl(a)...

at si kazdy pise co, kde a kdy chce, hm?
svoboda-rovnost-bratrstvi :)

Nika řekl(a)...

problemy, problemy,problemy v hospode??boze

tetraFejla řekl(a)...

A sakra, zdá se, že na Zoida přišlo období říje a za chvíli začne klást vajíčka. Why must he be a Crustacean in love?

Anonymní řekl(a)...

mile deti, myslite ze je to nahoda ze je dr.z tak chudy a osamely?
filipe: ty skiny, to je na dlouho a ted na to nemam cas ale vypada to pekne - coz me ponouka k napadu - historie prispevku, nechcete neco takoveho zridit? - at si to muzu pozdejc v klidu udelat (mas radost ze na to konecne nekdo reaguje?:)

STEN řekl(a)...

at zije liberalimus. Jenom ten blechon nam trochu zahadne zmizel z guest-listu. Asi mimozemstani.

tetraFejla řekl(a)...

Historie příspěvků: to zní zajímavě, ale co by to přesně bylo? Ještě mě napadlo, že by to tady docela oživily ankety. Už jsem to viděl na jiných stránkách a na blozích (to zní hrozně). Nevím, jestli je na blogspotu nějaký takový skript, ale bylo by to pěkný. Třeba "Co právě teď posloucháte?" nebo "Jaký je nejlepší díl Futuramy?" nebo "Kdo vyhraje Oskara?" etc.

Anonymní řekl(a)...

historie prispevku-myslel sem jako aby slo cist ty co uz zmizi z hlavni stranky, pro inspiraci se muzes podivat na best blog ever, rubrika archivy:) ankety sou dobra vec akorat si moc nedokazu predstavit anketu "co prave poslouchate",ale jinak urcite jo.

Unknown řekl(a)...

Jestli jsem to spravne pochopil, tak archiv tady existuje. Nachazi se hned pod seznamem clenu. Rozdelen je podle mesicu, kdy byl prispevek publikovan. Nevim cim to, ale je mozny ze se proste nekomu nezobrazuje, macek si taky ztezoval...

Unknown řekl(a)...

Jeste poznamka...archiv se zobrazuje pouze na hlavni strance...

Anonymní řekl(a)...

ano, mas pravdu, slepy prave prozrel... takze co ty ankety?:)

tetraFejla řekl(a)...

Já jsem zjistil, že se tady neobejdu bez Blechoně. Vraťte ho!

Unknown řekl(a)...

Tak to vypada na nove hlasovani...BOJ ZA BLECHONE!!!!

standby řekl(a)...

tem hadkam moc nerozumim, nastesti. ale blog je samozrejme liberalni, mam to slovo rad. zuzko, s VFR jsi to trefila presne:-)Videl bych to na chlapacky souboj v tetrazelenych..
ankety? ANO!
Kasha oscara? KDO JINEJ KUA?!
a na nejlepsi dil Futuramy se me neptejte..TO SE NEDA! a clovek, aby se na to cely dival znova.mno, duvod se vzdycky najde

tetraFejla řekl(a)...

Kascha mě zabíjí, jdu si pročistit obvody čistým vysocekalorickým alkoholem.

Unknown řekl(a)...

4F: takze tetrazelena? :-)