pátek, února 18, 2005

MTV.de

Vcera jsem cekal v jednom prazskym baru na meho spolubydliciho Stepana,a krome kamarada piva me cas kratilo sledovani programu MTV. Jako prvni byla na poradu dne show "Pimp My Ride", volne prelozeno jako Vytun mi karu. Jde o to, ze rapper Xbizkit vas "prekvapi" doma, a odveze si vasi starou herku, ktera je na americke pomery v dost havarijnim stavu. Tuto pojizdnou popelnici pak hosi z West Coast Customs narvou vybavenim nekolikasetnasobne prevysujici puvodni hodnotu auta. V zakladni vybave nechybi LCD monitory, subwoofery, za ktere by se nestydel ani koncert AC/DC, nebo 24' kola.Navic kazdemu pridaji drobnustku podle jeho zalib, treba mixazni pult, maskernu ci akvarko.
Dalsi na poradu dne bylo "Dismissed"- 2 holky, jeden kluk a naopak. Na to, ze bylo kolem osme, me prisela napln a aktivity dost ostry. Napriklad uz kdyz se vyse zminene slecny a ten stastlivec sesli, tak se pozdravili polibkem, ktery bych urcite nepopsal jako letmy dotek na tvar. Potom ma kazda navrhla svou cast rande, plus obe maji narok na deset minut o samote, a ze holky snazily upoutat pozornost. Na zaver se chlapek odhodla otoci se k jedne divcine a vyrkl pamtny ortel: "I'm sorry, but you're dismissed". Rozloucili se jak jinak nez stejne jak se privitali (vlastne o dost dele) a novy parecek zmizel v posteli za rytmicky se pohybujici plentou.
Celkem me nasledne dorazil totalne skvelej klip Björk , ve ktere si kocour a Islandanka vymenili role. A toto zviratko ridilo Skodu Octavii, tak jsem nevedel jestli se mam nastvat nebo byt poteseny. Potom nastesti nekdo vypnul zvuk a ja si mohl vychutnat Kylie bez rusivych zvuku.

1 komentář:

tetraFejla řekl(a)...

Pimp My Ride mi připadá fakt debilní, i když jednou to zkouknout není zas tak špatný. Vždycky se ušklíbnu, když potom vidím nabušený embéčko se zpětnýma zrcátkama v metalíze a masivním nápisem "Agresive Tuning". V Dismissed se Stan trochu plete, existuje i feministická varianta 2 kluci na 1 holu a ta je ještě trapnější. Když už MTV, tak MTV2 a jejich totálně senzační talkshow Gonzo!

PS: Já teď vtípek o Kylie pochopil, jsi na mým seznamu, Stane, a hodně vysoko!