neděle, května 08, 2005

fandite s nami?

protoze vim, ze stranku svanca.bloguje.cz (pozor neklikejte, jde dikybohu pouze o vtip), nikdo z vas necte (jen tak dal), tak urcite nevite, ze se fotbalovy tym FC Vypitku Kromeriz nejakym nedopatrenim dostal az do hry pro velké kluky - do play off strahovske fotbalove ligy! Svlikani tymu jELITA ze strivek probehne v !!!utery 19:00 na hristi za blokem 6 na strahove!!!
Ucast prislibil i Paroubek (tentokrate v drese fotbalovem) se svoji zenou. Pivo a parek bude, teda jen pro prvnich 15 000. tak se snazte prijit vcas a podporit vase uspesnejsi kamarady. odmenou za vasi namahu bude pohled na vypracovana tela, muzne grimasy, pot stekajici po neoholenych tvarich ostrych rysu a na me.

=()()()()=
akce se neopakuje, je to mozna posledni zapas. opakuji: akce se mozna nebude opakovat, jde pravdepodobne o posledni zapas
=()()()()=



predpokladana sestava fanousku: macek, terka, terka masnak, jana prša, rada, sten, mojma, svanca, kasha! vubec bysme se nezlobili kdyby dorazila dzarush, kaja, sandra a kristi. klidne muze prijit i vic holek. pocitame s vama, tak nas nezklamte!

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

hej kubo krasnej vtipnej prispevek a ty hovada mlci! no snad aspon prijdou, mek mi to vcera prislibil, terka bohuzel nemuze. poveruji te timto organizovanim groupies skupinek!

standby řekl(a)...

organizovani groupies? ja?! :)

Mac řekl(a)...

ano, mek prislibil a ocekava kvalitni sportovni zazitek...

Anonymní řekl(a)...

ja taky prijdu.

Unknown řekl(a)...

Ja bohuzel neprijdu...asi budu tou dobou opily...

standby řekl(a)...

kasha_to by mohl rict kazdej! (a taky to kazdej rikal...)
peace voe, jaky byly Gaia Mesiah? :)