neděle, května 01, 2005

Přesahy

no takze. pred par dny me dobracisko ondra simcha informoval o festaku nezavisle hudby Přesahy, ktery se uskutecni ve stredu 4.5. v olmiku. podle me hlavni atrakci bude bezesporu glen hansard, "legendární irský písničkář a frontman kapely The Frames" - takze kdo mate radi the frames a nechali jste si ujit udajne super koncert v praze jako ja (vice dojmu z koncertu zde a tady), anebo si ho ujit nenechali, anebo the frames proste neposlouchate, tak zacnete a pojedte taky! ja bych teda jela urcite, ondra, pokud se vrati bez ujmy z holandska, snad taky a kdyz se prida nekdo dalsi, tak to bude jenom dobre.) jeste vam reknu, ze tam budou treba priessnitz a zbytek uz si prectete sami.)

6 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

Já bych i jel, ale budu trávit v Olomouci pondělí a úterý a nevím, budu-li chtít na to hrozné místo jet ještě jednou. Zvlášť po té, co jsem někde ztratil tenhle víkend. Neviděli jste ho někde, já už se díval všude? Poznáte ho jednoduše: byl krátký a nudný. Čestného nálezce odměním medailí a odznáčkem.

suzan řekl(a)...

rada: zapomen! simcha je nas
4F: asi jsem ho nasla! -stripek z neho stale vezi v me noze..;) (beze srandy) a jinak s tebou pocitame, olmik nemusi byt tak hroznej, kdyz tam jses se spravnyma lidma..)

Anonymní řekl(a)...

mojma: tim si nejsem jista. tady ma byt taky hnusne. jo a na to kralosovske divadlo se mnou nepocitej. musim byt ve skole. mmch, overoval sis, ze to tam opravduje? nikdo o tom nic nevi!:)

tetraFejla řekl(a)...

suzan: Díky aspoň za ten kousek, teď ještě najít zbytek. Myslím, že jsem jeden kousek viděl na Světě, druhý na podlaze taxíku, třetí na Steaku a čtvrtý zvlášť velký v Podzámce. Už aspoň vím, jak přesně vypadal: byl krátký, nudný a ze skla. ;-)

suzan řekl(a)...

mojma: to nam nevadi, ptz je to v klubu! zato vy to na open-airu mozna schytate :p

suzan řekl(a)...

4F: jeste jsi sice zapomnel na jedno zasadni misto, ale protoze jsem rano sbirala ty prazdny flasky, tak se ani nedivim, ze se nepamatujes..)