sobota, května 14, 2005

Support!

tak a mame tu jaro. odhazuji se prebytecne svrsky, zimni boty jdou do skrine, a vubec - mozna byste si rekli, ze PONOZKY uz potrebovat nebudete. omyl! pro chladne noci (popr. rana s prizemnimi mraziky), kdyz se vracite nakaleni domu, jak delane - nezahreji-li na srdci, na noze zcela urcite.
>> benami << ted prichazi s novou radou sportovnich ponozek z polyamidoveho vlakna, ktere se vyznacuji predevsim lehkosti a vzdusnosti (hledejte v polozkach středně vysoké a nízké). na jaro idealni typ ponozek s odlehcenou horni casti, na leto pak nizke ponozky (ty, co nevycuhuji z bot) s odvetravanim potu.
pro vsechny typy je pak samozrejmosti dokonala prilnavost, extremni pruznost, ci optimalni sver lemu a nartu.
objednavky prosim do komentaru, popr. na mobil :)

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

a uz je to aj tady! to abych si zas prenastavil misto e-maracany jako homepage simchu..

STEN řekl(a)...

jeste ze me reklamy vubec neoslovuji.
No ale vzal bych si patery vysoke se zarukou spokojenosti a osmery nizke s plysovou vazbou jen ve spodni casti, velikost osm. Vse zaslete na Svatopluka Cecha, krome uctu, ktery poslete na Petra Janka, Brezinova XX.

Anonymní řekl(a)...

svanca: HA!!! a ja sem myslel, ze mas nastavenou jako domovskou stranku KOTRMELCE, web tvého velkého učitele a vzoru....NO TOTO!!!!

Anonymní řekl(a)...

no a sou ty odvetravaci s privlastkem? pozdni sklizen rikas? sem s nima! posli mi nejaky fotky a detaily na mail... mozna mas dstributora pro british isles...

standby řekl(a)...

tak...a ted si nas koupi VSECHNY!

jimmy objednava: troje stredne vysoke, celosede s modrym prouzkem nahore. misto steady bych prosil vysit stanbdy, ubrat tri procenta bavlny a pridat 7% optexu a dve vlakna elastanova. dekuji, za splneni vsech podminek si samozrejme rad priplatim. ucet taktez na brezinovu

suzan řekl(a)...

STEN, standby: beru vas za slovo! nekdy to jeste v hospode upresnime.) zbozi pak klidne dodam osobne
simcha: jaky fotky bys jeste chtel? klikej na web, vybirej a rozsiruj.)