pondělí, února 21, 2005

I'm sorry,Kylie,I'm sorry

Myslim, ze Kylie uz po tomhle nic nezachrani. Proto prileju trochu benzinu do ohne....zde....No a pro vase ExhibitionWallpaper Manager mam krmeni (1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 ) . S uctou superfanda

6 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

Peco, já viděl VŠECHNY wallpapery s Kylie, co jsou na internetu. Chtěl bych tuhle debatu důstojně ukončit a proto už jen dva odkazy: Kyliin kalendář (komu záleží na roce, že?) a tapety do vašeho mobilu (barevné, 128x128 pixelů).

Byl by někdo tak hodný a vyprostil nás s Pecou z této nekonečné smyčky? Mám pocit, že jsme se zasekli na příkazu GOTO KYLIE. Help!

Unknown řekl(a)...

vyhrals...

Anonymní řekl(a)...

nevim, co s ni porad mate, neni zas tak hrozna. asi bych do ni nesel (PROTOZE MAM TEREZKU!!!:), ale zas takova hyzda to neni. ja teda vazne az do dneska poradne nevedel, o koho se jedna, ale jak se divam na ty fotky, tak na te cislo 6, druha zprava, mi pripomina jednu celkem sikovnou znamou..
svanca

suzan řekl(a)...

pomalu se to tady meni ve fanklub kylie minogue.. anebo to byl puvodni zamer?.)

Anonymní řekl(a)...

radime, znas me natolik, abys vedel, ze ctu jenom the famous books of albion..:)
the svancashambles

Anonymní řekl(a)...

i kdyz se povazuji za osobu hodne kritickou, zvlaste pokud se jedna o stejne pohlavi, musim priznat, ze je to hezka zenska. cili souhlasim se svancou. a jelikoz jsem taky zvedava (ma dobra vlastnost), jakou znamou?

tetrafejla a TM: ceho moc, toho prilis.
takze, obratte list, panove!