sobota, března 19, 2005

Kroměřížští bloggeři jsou prý príma frajeři...!

Jistě všichni víte o co jde...
Pro ty, kteří patří do té druhé skupiny:
"Simcha" je Kroměřížský blog - členové: Ondra, Dan, Švanča atd....
"Kotrmelce" je weblog, jak z KM, tak i odjinud - členové:...Patawa, Heb, Zdenda atd....
"E-maracana" je náš blog, malá útulná virtuální hospůdka. Nevím sice, jestli to mám říkat, jestli na to mám vůbec právo, ale dovolil bych si podotknout, že je...tak nějak...mno...vymazlená?
Sice si nedokážu představit, kolik z těch osmnácti výpitků (včetně našeho milovaného táty Reného) to vůbec čte, ale stejně bych vás chtěl všechny vyzvat.
Zkuste se zapřemýšlet nad tím, kdy naposled (a jestli vůbec) jsme se potkali všichni!

No, uskutečnit něco takového samozřejmě není jen tak a jistě vám všem dojde, že ta myšlenka nepochází z mojí hlavy, protože já prostě nepiju! (Od vcerejška od rána! Kua, doufám, že mi to nevydrží moc dlouho...
Včera mě oslovil jeden kamarád (Mac, Terez: je to zajímavý a úchylný, že?), jestli nemám nějaký nápad, kde by se mohla uskutečnit akce, na níž by se potkali členové, čtenáři a příznivci výše zmíněných kroměřížských blogů.
Na výběr je hned několik možností:

STARÝ PIVOVAR
Sice jsem tam párkrát byl, ale nikoho tam neznám a nevím, jak to tam chodí.

CLUB HVĚZDA (Ve Vážanech, ue!)
Nevim. To nás napadlo (už nevím koho), jako druhá alternativa.
Majitel: David Humpa a. s., (náš dědeček), místo tak pro 100 sedících.
Jenže je tu problém: Každý víkend se tam něco děje. Diskotéky...atd., atd., takže bychom se museli trefit do volného termínu, případně to zamluvit hodně dopředu.
Navíc není jisté, že bychom ty prostory zaplnili a ožrali se tak, aby byl Pumpa dostatečně spokojený...

Po dlouhééééémm přemýšlení mě napadlo:
(e-)MARACANA??!
Misto je tam tak pro 50 lidi indoór (ideální kapacita, řekl bych) , zahrádka pro ty, co budou potřebovat na vzduch, bar, fotbálek, krásná obsluha s nablýskanou halvinkou, hudbu nám tam 100% pustí a když se tam dost zboříme, tak nás bude milovat ještě víc, než teď :)

Tak! A je to na vás. Pište, kam chcete, když vás napadne něco jiného, tak se nestyďte, nikdo vám nic neudělá (když to nebude naprostá blbost).

A ještě PS týkající se hudby: každý má hodinu, tak si vyberte, co chcete tu hoďku poslouchat a kontaktujte Honzu Hebnara z Kotrmelců (777141890, icq: 110087056) s hotovým playlistem, či s CDem.

24 komentářů:

suzan řekl(a)...

kasha: dobrej napad, mas moji podporu! maracana se mi zatim jevi jako nejvhodnejsi (prece jen domaci prostredi)
jenom to kazdy ma hodinu si dost dobre nedovedu predstavit, nebo chcete kyliet 2 dny v kuse??;)

tetraFejla řekl(a)...

Maracana mi jako naše základna připadá naprosto logická, takže budeme hrát za domácí. Renoš navíc v poslední době nějak nevydělává (aspoň na nás ne), tak proč mu nepřispět do prasátka, kde si šetří na důchod (invalidní, samozřejmě)? S tou hudbou jsem to pochopil tak, že každý BLOG bude mít hodinu. Kotrmelce poslouchají nějakej uhozenej hiphop a jungle, simchoidi zase The Shits nebo jak se ta kapela jmenuje a my posloucháme ledacos. Navrhoval bych zaplnit 60 minut cédéčka Niččiným ;-) zpěvem a nechat věcem volný průběh. Což mi připomíná, že jsem se včera dozvěděl, žě mě Nika podvádí. Navíc s takovýma loserama a lamama jako je Peca a Radim. Smutný, c'est la vie.

standby řekl(a)...

a co tak kdybysme vsichni s hebou v cele huhlali do mikrofonu, deklamovali a jammovali na niku?

maracana!!!, kde jinde boze? uplne uz jsem zapomnel jake to je sedet na zahradce, ludha mi bude chybet

Unknown řekl(a)...

fakt super napad.
jen takova mala pripominka...Radu a Filipa bych vubec k hudbe nepoustel.vite jak to vzdycky dopadne...

standby řekl(a)...

toy_machine: z kazdeho blogu by se vybrali dva djs a ti by hudebne repre cely blog.napada vas nekdo lepsi a kvalifikovanejsi nez nika&skoro_doctor?
priznejme si - rada, filip nuda. a ani pure pop na tom nezmeni :)

Unknown řekl(a)...

Jim: ty voe,to je napad!!! ale co kdyz nas Renos vyhodi?to te nenapadlo? ue,yea,ue,yea,ue,shout!

tetraFejla řekl(a)...

kasha: O oblíbené hudbě zpřátelených blogů se vyjadřuji vždy hanlivě, i když ji sám poslouchám. Trocha té poctivé nenávisti je kořením pěkného vztahu.

TM & standby: Když jinak nedáte, tak my se toho teda s Ráďou ujmem. Už se nemůžu dočkat, až první táhlé "Everywhen" od Massive Attack (7:39) střídá "Unison" od Björk (6:47) a lidé tančí až do zemdlení těla. A nakonec s Radimem naživo sjedemem celou Medullu. :-)

Unknown řekl(a)...

rada pro Radu...lopatu si kazdopadne vem,bude se hodit.prece bys nechtel aby to Reno uklizel sam.)

tetraFejla řekl(a)...

Radim: Mám vzít žehlící prkno nebo budeš hrát na snowboard?

Unknown řekl(a)...

Radovi to jde i s lopatou...
vseumel.)

Anonymní řekl(a)...

vazeni, vy mi neodpovidate na emaily ! no neva, navrhuju zalozit nejakou internetový forum na neutralni pude (kdo se toho zhosti? ja sem ji zkousel a ... neuspesne (jako obvykle). je potreba dohodnout datum a dalsi detaily. bo ja vazne chci aby se tam jen nepilo takze bych chtel aby se prihlasili performeri a vymyslelo se technicke zazemi :).
no ted sem vstaval, esli vam prijde nejaka cast logu zmatena, sry...

Unknown řekl(a)...

I´m sorry Hebo.ale me nic nedoslo.takze nevim co v tom je.kazdopadne se mnou muzes nejspis pocitat.
offtopic: btw vsimli ste si ze paja na fotce vypada fakt ja k doktor z hor? bile hadry a v pozadi horsky masiv

Anonymní řekl(a)...

simcha veskere vyse zminene naprosto podporuje. a jestli je ta vasa nika az tak spatna tak bysme si mozna mohli strihnout nejakej duetek. nicmene nestrasme predem.
jelikoz na hebovy maily odpovidam jen ja, prenesme celou vec sem: ja osobne navrhuju bud patek 22.4. nebo sobotu 23.4. jak uz sem psal hebovi nebylo by mozna od veci kdyby se opravdu pripravil nejakej program (jako treba oprasit scenky z mrazika a z cimrmanu:), ne vazne - 4f&radim tady neustale pripominaji klipy, netusim nakolik to tam de realizovat. dalsi napad by mohl byt turnaj blogu ve fotbalku. a tak dal a tak dal, ted sem zrovna strizliv tak me nic moc nenapada. chtelo by to ale zajistit aby nas z tama v jednu nevyhodili a sraz nemusel koncit na krikrosu. ale je to vase domaci prostredi tak to snad vyresite...

tetraFejla řekl(a)...

Ad klipy: To možná není úplně špatnej nápad. Jako vedlejší bod programu zkouknout třeba aspoň nejlepších deset ...

Anonymní řekl(a)...

kasha: tak ja pocitam snad s masovou ucasti, minimalne 20 se nas sejit musi aji kdyby byly v postoupkach povodne (a to se muze stat, ty voe to se muze stat!) a kdyz uz se sejdem tak snad se dom nepude o pulnoci...
4f: no ja to myslel treba jako spis doprovodny program ke kalbe, ale pokud nas chces za kazdou cenu i nadale vzdelavat tak se nejake top 100 nebranim:)

tetraFejla řekl(a)...

simcha: Já to myslel stejně; bloggeří kylie a k tomu jim z telky hrajou Beastie Boys.

Anonymní řekl(a)...

diskuse se presouva sem

http://gyd.name/talk/forum/viewtopic.php?p=3003#3003

ok ? :)

standby řekl(a)...

31 voe, ses uchylnej anebo zajimavej

standby řekl(a)...

karel tu u me sedi a dohlizi na psani prispevku, za kazdy mam zvykacku a za kyzdy vic nez pulminutovy zavahani pohlavek do zatylku. takze sorry
32

standby řekl(a)...

au

standby řekl(a)...

34

Anonymní řekl(a)...

tak to vypada, ze to budeme muset udelat na te maracane. doufam, ze pristi rok uz ondrej zacne brat sve blogarstvi trochu vazne a bude vam v km konkurovat hospodou simcha!
jeste poznamka k te hudbe: kdyz se nemuzeme shodnout, co takhle udelat nekolik stageu?:-)

tetraFejla řekl(a)...

Dan: Stage PD a The Ls je na zahradce. Nejlepe na zahradce uplne jine hospody. ;-)

paul řekl(a)...

videl uplne normalne bych se 22.4.2005 zryl jako prase a jelikoz jsem byval na maracane domacim hracem tak bych bral ty dresy ze jo no a fejlu s sevem jako dydzejs toz zatim to jsou vsechny pozdravy z BRNECKA