neděle, března 20, 2005

lepsi sound / tvrdsi jatra/ je mi 20

pro ty co videli v patek kolem 6 v parku na karlaku klucinu posedavajiciho na lavicce a divne se krouticiho, tak to jsem byl ja. a kroutil jsem se blahem. par minut predtim jsem si totiz zakoupil sluchatka koss porta pro a tim se presunul do druhe, lepsi etapy sveho zivota. s kossama na hlave. mozna se ptate, kde na ne jimbo vzal?
timto se dostavame k druhe, smutnejsi casti prispevku. je to muj narozeninovej darek, ve stredu mi totiz bude dvacet. konec ztraceni listku na festaky, skakani z balkonu kvuli r&r, vytirani asfaltu ksichtem v kollarce (ne, to byl vlastne sten), piti zelene v nafukovacim bazenku a celkove toho nezodpovedneho chovani. od stredy ziju slusny, sporadany a zodpovedny zivot.

rozlouceni s 19ti letym jimbem se bude konat ve stredu 23/3 na Hvezde (te prazske!). Na programu bude rozbrusleni v hospode, kde to ma terka rada, a po par litrech zelene se spolecensky znemoznime v mistnim teens-clubu. kdo riskuje nocleh, at mi da vedet predem. zvani jsou vsichni z jizaku, strahova, hvezdy, e-maracany, simchy, kromerize, brna a heb. tak nas bude snad 5 :)
jo a napiste, at vim s kolika lidma mam pocitat. tak se ukazte! :)

14 komentářů:

standby řekl(a)...

kasha: twenty neni twenteen:)
a tad ocekavane odpovedi na otazky:
1)pudem
2)znemoznime se/ja vic
3)na to se me TY ani neptej!
peace voe

tetraFejla řekl(a)...

Za deset dní mám o devět víc. ;-)

tetraFejla řekl(a)...

tristia1: Jeee, to je krásný profil. Ještě fotku! A zajímavý je, že všechny holky z blogu mají rády počítače. Jojo, Terka phreak přes Photoshop a Macek-the-HTML-God. Nebo to bylo naopak? :-)

standby řekl(a)...

tristia: special kvuli tobe!

tetrafejla: blbost, vyucnak mas teprve par let, aspirujes na doktora stejne jako paja (a tomu je 20),svalova hmota na lytkach stale ve forme...tobe nemuze byt vic nez 23

marcela se vyzna v html a terka v poweropointu, ne?

Anonymní řekl(a)...

vidim, ze uz se pomalu stavam huhlavym maskotem (nejen) tohoto webu a zadny prispevek se bez meho komickeho jmena naobejde....
nu coz, bohuzel do phy ve stredu nezamirim, ale aspon ti timto preju at neumres brzo (tzn. hodne zdravi)

Anonymní řekl(a)...

no ve stredu porada blechon tu chodbovku, nechces to s tim nejak spis spojit? nepocitam totiz ze hodlas neco platit (chudaku!!!:) tak co kdyby se udelala megachodbovka? nasim penezenkam by to ulehcilo a nebyli bysme rano otraveni z hnusnyho klubovyho piva. hudbu bysme si pousteli jakou chteli, no a radim by si mohl v klidu v rozku poslouchat kossy.

standby řekl(a)...

heb: tak trochu jsem si oddechl.hu. ne hebe,jako dobry, kazdopadne rezpect. ja mam vlasy a kozy,filip lytka,ondra je smradoch a ty to huhlani.kazdy mame svou silnou stranku (hlavne filipovy lytka sou silny!)
ne, hebe, vazne, rezpect, za ten sraz a tak

simcha: myslis tu chodbovku s holkama s FHS? jak blechon psal, ze kdo neni nezavislak s dredama, tak je alespon postizenej? Jako nezni to spatne...eh...ale spis budu s lidma znamyma, co aspon predstiraji, ze me maji radi. pak se treba pripojime

tetraFejla řekl(a)...

jimbo: Svině, ty svině. :-) (To první je oslovení, to druhé pochvala.) Slíbili jsme si, že o některých mých končetinách se tady nebude nikdy - NIKDY! - diskutovat. Mám tě na svým seznamu, přijdeš o malíčky!

kasha: Až budu chtít falšovat rodnej list, vím, na koho se obrátit. :-)

suzan řekl(a)...

standby: asi je to jasny, ale kdyby ses po me nahodou shanel;) tak..neprijedu.
a proto vse nej tady a ted!
p.s. nezoufej, 18 je sice nejlepsi vek, a uz bude jenom hur (ze, filipe?;) nicmene to stoji alespon za jednu (2, 3..) poradnou kalbu!

Anonymní řekl(a)...

stanby: kua sak to je sranda :) ale vyprosuju si abys me srovnaval s tim smradochem bednou
o tom si jeste prohuhlame

standby řekl(a)...

4F: tak pokud spravne pocitam, tenhle malicek uz je patej co ti visim, zkusim se pres noc naklonovat

sue: dekuju za prani. chapu, ze nikomu se nechce jen tak si vyjet do prahy se spolecensky znemoznit. ale co my, co tu zijem?!!

heb: tak nevim jestli ondra smrdi vic, nez ty huhlas :)
no, pal, you´re allright

standby řekl(a)...

mojas skvely! uz mas v klubu rezervovany kabaty! :)

STEN řekl(a)...

Jimbo, uvidime co moje rozkolisane zdravi dovoli (diky F&P a jejich ohleduplnosti nekourit vice nez jedno cigaro zaroven)

Unknown řekl(a)...

Stan: kdyz se vypravis do hospody tak se nediv,ze se tam kouri...a navic steak.sorry voe!