sobota, března 26, 2005

rozhovor s evou:

E: potkala sem jednu 17ti letou holku a uplne me pripominala nas v tomhle veku
M:...byla ozrala?
E (odmlka):...uplne

to je jedna z mala veci o ktere muzu s jistotou rict, ze se vcera stala a nebyla nejakej halucinacni vyplod jako treba hospoda plna polonahych lidi a jednoho koryse. timto zneuzivam, ze ze zucastnenych sem nejspis nejdriv vzhuru. na monstr party (konecne kubi) sme s evou dorazily uz v podrousenym stavu, po predehre u moravy. v kratkym sledu sem se stihla znemoznit, snaha zaclenit se do spolecnosti a dostat misto u vip stolu vysla nalicho, tak sem se odkazala do temnych vod komunikacnich barier. megan a katsha (mela nejaky divny jmeno) se ale ukazaly jako zbytecna citova investice, protoze uz je mozna nikdy neuvidim...kazdopadne respekt vsem, co se ucastnili pokracovani na sladech.

4 komentáře:

tetraFejla řekl(a)...

Já byl vzhůru určitě ještě dřív, ale nějak jsem neměl inspiraci. Ale pěkně jsi to, Macku, napsala. Hlavně žádné nechutné detaily. :-) Respekt na Slady putuje zaslouženě.

Každopádně seznam mých krádeží se pozvolna rozrůstá: Stanova peněženka, Radimův mobil a ... Jimmyho Kossy (včetně zánovního MP3 přehrávače Teac). Takže normálně posílejte nabídky a váš záměr, já vyberu nejzajímavější a budeme privatizovat. Majitel je z dražby, samozřejmě, vyloučen.

standby řekl(a)...

:)
kazdopadne vsem diky za krasnou oslavu! moje top5:

1)masnak zkopavajici popelnice v kollarce v 5 rano za meho a kratova zpevu reggae "she´s a rebel, soul rebel..."
2)bratr vydavajici se na sladech za prazskeho dj a jeho hlaska "ty hrajes takovy sracky, u nas v praze by sis ani neskrtl!"
bratre jako fakt respekt :)
3)nahota a rokenrol na maracane
4)řada na baru, aneb zlijte jimmyho
5)slady?!?!? :)

no, neni to spis ani tak top5 jako spis only 5 I remember

STEN řekl(a)...

Paneboze, tak ta erotika na maracane se me nezdala.Ta hospoda je proste dokonala.

Anonymní řekl(a)...

hadky s djem patri k mym oblibenym kratochvilim, ale ta vcerejsi byla opravdu mimoradne prisna. slady nevermore.