neděle, března 06, 2005

"Yeah" (variace v Radimově stylu)

Stručně: den po plese chodí kyliet jen ti největší výpitci. Sešlo se nás překvapivě hodně. Rozbruslení u Renoše, rychlý přesun ve Stanově rakvi (ta vzpomínka nám bude chybět), trocha akrobacie (smích - au - 4F s odřeninami na 10% těla) a nakonec osvědčený Hrb. Nová terminologie: "vymazlená máma" a "přísný táta" (Jimmyho freudovská noční můra). Nika zpívá: "I feel good", "yeah", "what's going on", "shout shout na kolena"; Dan do ní nejdřív háže pětikoruny aby zpívala a potom desetikoruny aby přestala. Hrb už našel svou superstar, kašlete na melodii rytmus a texty. To vše při neuvěřitelném hlasovém rozsahu dva tóny. Dresy hymna team: dresy si hráči vyměňují ještě PŘED začátkem utkání, hymnou se stává Dusty Springfield a její "Son of a Preacher Man". Nové přezdívky: už ne "sviňa" (Jim), "idiot" (Nika), "debil" (Peca) a "magor" (4F), ale souboj představitelů národního obrození. Jiráskovci (Jimmy "Proti všem" a Peca "Temno") vs. Erbenovci (Nika "Mateřídouška" a Fejla "Polednice"). Team vítězí, i když prohrává. Na všech frontách. Nejprve Jimbo s Pecou vyhrávají 8:2 a potupně podlézají fotbálek. Potom Dan s Hankou podlézají a PŘELÉZAJÍ fotbálek. Všechno je to v psychologii. Odchod na sportovce nerealizován. Omlouvám se za sníženou srozumitelnost pro nezúčastněné. Já tam byl a nechápu to taky.

8 komentářů:

standby řekl(a)...

"yeah yeah come on come on shake it baby shake it shake it come on oh yeah oh yeah"
chlastal sem vcera s nikou nebo benderem?

zbytky z pitky: ja nasim vzkazoval, ze jdu na film a prisel o pul pate.s tou rakvi sem vam to rikal.proc sme vlastne s pecou lezli, kdyz sme vas porazili 8:2?proc nosi filip niciny hadry? a to s tou tisicovkou znate? :)

STEN řekl(a)...

Nechci nejak prudit, ale jak jsem dnes prisel domu a lehl jsem si, tak kdesevzalotusevzalo na strope miminko s 360 stupnu rotacni hlavickou a tvari Filipa T...

Unknown řekl(a)...

Sten: TYS POZIL!!!
zbytky z pitky,zadny blidky.

Nika řekl(a)...

Lezli jste, protoze ste hrali desne a ste horsi, no comment.To nebyly hadry, ale DRES, DRES, nas uz dlouho ocekavany DRES!! Ta tisicovka me dostala, no comment:)

standby řekl(a)...

ja to alespon nehral srabsky porad na jednu branku.co je to lištička?

tetraFejla řekl(a)...

Lišta: úzká, často dřevěná lať sloužící k ochranným nebo ozdobným účelům. Lištička: malá lišta. Angl. "slat", něm. "die Leiste", fr. "liteau", špan. "cinta", ital. "lista", rus. "planka", slov. "doštička".

Jimmy: hráč fotbálku, který ani neví, kde má lištičku. Angl. "llama", něm. "das Lama", fr. "lama", špaň. "llama", ital. "lama", rus. "lama", slov. "lama".

Peca: hráč fotbálku hrající s Jimmym. Angl. "loser", něm. "der Besiegte", fr. "enfoncé", špaň. "maltrecho", ital. "rotto", rus. "poběžďonyj", slov. "porazený".

standby řekl(a)...

Filip:

Jméno řeckého původu, které se vykládá jako "milovník koní" (filéin, philos="přátelsky nakloněný", hippos="kůň").
Další varianty jména: Filipek, Filípek, Fido, Fidouš, Fidoušek, Fil, Fili, Filík, Filda, Fildouš, Fildoušek, Filča, Filek ap. Cizojazyčné ekvivalenty: slovensky, polsky, srbocharvátsky, švédsky Filip, rusky Filipp, maďarsky Fülöp, italsky Filippo, španělsky Felipe, francouzsky Philippe, holandsky Filip, Filippus, řecky Philippos, anglicky Philip, německy Philipp.
Ženský protějšek Filipa, Filipína.
Svátek: 26.5.

Filip - "milovnik koni" to me dostalo :)

standby řekl(a)...

na listicku rezignuju