neděle, března 13, 2005

STANE!!!!!!!!!!!!!!!!

stene ty vole...mas muj obdiv a zaroven te fakt nechapu. prave sem se ttotiz vratil z V. Karlovic.Jako chata bozi.Jeli sme tam s filipem v sobotu vecer(asi v 8,fejlovym farkem)no a slusne se opili,klasika,ale o tom psat nechci,treba si toho bude filip pamatovaat vic. Ja se chci venovat konci,dojezdu.Jelikoz se filip nejak na rizeni necitil,nebo nevim,tak sem zpatky ridil ja.Cesta byla v pohode,ale jenom do frystaku.Puvodni plan byl stavit se v hospode v ratiboricich a zavzpominat na letni jablunku.jenze hosp byla zavrena,smula.tak se teda dojeli do frystaku(vyse zmineny),tam ze teda zajdem na pivko(Eva T.,Rosta,Kuba,Filip,ja ridic).puvodne na jedno.haha.Ty hovada se tam tak zridili ze sem to nevidel.Ja jakozto poctivy ridic ucucaval nealko (kava,kofola,fanta a neco pofiderne cervenyho co vonelo po rybizu). tot pointa zacatku textu,stene. Ty jo to byla hruza. oni skoncili asi na sedmi pivech kazdej,plus spousta zelenych.a ja si povidal ze servirkou (pani,50 let,litovala me:-)).Vtipny taky bylo,jak se ta hospoda jmenovala.Kdyz sme se blizili k Frystaku,rosta prohodil ze je tam jedna fakt hruba hospoda.Kdyz sme vylezli z auta,padli sme smichy k zemi...ta hospoda se jmenovala: Hruba hospoda.nejkecam. No a cesta domu byla silena.Radio na plny psi kulky a filip na srot na sedacce spolujezdce.Tancil,zpival a delal jeste buhvico.Co se delo vzadu radsi nechci vedet.Nicmene sem s obrovskym brichobolem z nealka a hluchej z radia v aute uspesne doklouzal domu. jeste konecny rozlouceni s tezce stojicim filipem(on snad proste nemohl chvilu postat-furt dva kroky sem a dva kroky tam,a sem a tam a sem a tam) a peso domu,tesic se do postele.Dobra akce.

7 komentářů:

tetraFejla řekl(a)...

Tak za prvé: včera jsme se dohodli, že tento příspěvek se bude jmenovat "Ondrova situace", případně "Čočo nebylo". :-) Ondra mě vylákal do Karlovic pod záminkou "filosofování a slušní lidi", z čehož nakonec nebylo ani jedno; Ondru navíc zkyliela babička dřív než došel. Termín "Ondrova situace" odkazuje k jeho čirému zoufalství při představě, že po nás bude muset celou chatu uklidit. ("Nezhulenej neuklízím.") Navrhoval dokonce počkat, dokud chata nespadne ("tak za dvacet let"), a nebránil se ani myšlence, že bysme ho zasypali sněhem a nechali napospas osudu.

A za druhé: mým favoritem na držitele putovního ocenění "Výpitek roku" je ... Eva T.! Chlapci a děvčata, styďte se. Tato na první pohled křehká až éterická bytůstka včera potvrdila svou mimoádnou formu, bez rozcvičení dala na posezení sedm piv, čtyři zelené a jako jediná chtěla kalit dál! Naštěstí došly peníze ("Rosťova situace") a já omdlel.

Nezbývá než připomenou některé zaznamenáníhodné momenty: Jimmy - o jeho finanční situaci si přečtěte něco víc na webových stránkách Světové banky a Mezinárodního měnového fondu ("stipendista") - založil svůj verbální projev na citoslovcích, především na útočném "No?!?". Pít "Pica" Cvan jako modelový příklad rozhodnosti: "Joooooo, ne ne ne." Eva zkracuje všechno co se dá. Rosťa navrhuje Jimmymu, že smaže dluh výměnou za Dan-Dan-Dana. Cestou z hospody někoho napadá "Pojďme skákat do sněhu" a pozdější Ondrova varianta téhož sportu. Pít zjišťuje, že Ondra vyhulil veškeré zásoby a chytá ho amok. A podobně.

Detox, kamarádi, hrubej detox.

paul řekl(a)...

No tak to zhrnme, chudak Peca, PECO je mi te litono ale tedka si muzes rict ty vole ja fakt nechlastal, nebo vole ja se nevozral, s dodatkem jsem fakt dobrej(ridic), no je nevim ja bych je po ceste spatky asi vyklopil nekde za frystakem a jel si zasmykovat fejlovou karou, i kdyz kdybych ridil ja neobeslo by se to asi bez UE, nebo by vseci rvali BOJIM BOJIM

tetraFejla řekl(a)...

B&S: Tak to jste fakt projeli. Nemohl by to někdo aspoň stáhnout? Hynku, Viléme, Ještěre!

Anonymní řekl(a)...

Je pondeli rano a ja opet premyslim nad tim, kde jsem se to vzbudila. pokousim se zpetne vybavit si vse podstatne a pred ocima mi vytane pivo a zelena barva a ze se to tahne uz par dni. i kdyz to neni tak presne, nebot tech par dni se mi promita spis jako jeden dlouhy den. a nekdo navic porad opakoval :"čo, čo" nebyla jsem to ja? a pokud ja, tak proc? kazdopadne oceneni beru. spis me ale tesi to oznaceni etericka bytustka, i kdyz jen na pohled.

tetraFejla řekl(a)...

Zlá shoda okolností: právě, když čtu Evin komentář, zpívá mi Morrissey z Winampu "Everyday Is Like Sunday". Tak to tedy ne, opatrně s těma nedělema! :-P A koukněte na simchu, kde najdete Ondrův alternativní pohled plus fotky ze simchafoťáku.

Anonymní řekl(a)...

ted zpetne me napada, ze oceneni za mimoradny (temer nadlidsky) vykon by si zaslouzil spis peca. aneb...peco, vsechno je jednou poprve.
4F: nelze nez souhlasit. a propo! kdy si dame repete? samozrejme netrvam na nedeli :-) vtip!!!! nebo ne?

Unknown řekl(a)...

Evca: ja sem pro,kdykoli,kdekoli,ale jede se na kolach!!!