pondělí, dubna 25, 2005

After-afterparty, after-afterparty

Touto cestou chci oznámit, že jediný Vlasťa (S.) je skutečný chlapák (tj. nejezdí do Prahy). After-after post-mega party se opravdu vydařila: rozbruslení u Standy i bruslení u Zuzky (Blue) bylo prima, každopádně dobruslení skončilo u mě a Vlasťa dopil všechen alkohol (:-(). Shodli jsme se na několika faktech: (A) buddhismus je mnohem lepší než katolické křesťanství, (B) s holkama Masnýma je nuda (jsou doma a pracujou), (C) Zuzka Vodáková je bezva, (D) Zuzka Vodáková je pořád bezva, (E) Zuzka Vodáková je fakt pořád hodně bezva, (F) Standa je Gross, (G) Zuzka Vodáková je fakt pořád hodně maximálně bezva, (G) rum je lepší než whiskey, (H) Modrá je šance, (I) rum mete víc než whiskey, (J) Zuzka Vodáková je bezva, (K) Zuzka Vodáková je bezva, (L) k Bagráku je strašně daleko, (M) [a teď jedna interní] tři dny ve Vsetíně v hospodě U dvou slunců stojí za víc než celý zbytek života. Z Kromeříže Vás, zdraví - Vlasťa (a Zuzka Vodáková) a Fejla. 4F ... 5F ... SRPG6F ...

Touto cestou se taky chci omluvit Zuzce Vodákové: "Veškeré postavy a události v tomto příběhu jsou smyšlené. Jakákoli shoda s lidmi, ať už žijícími či mrtvými, je čistě náhodná."

9 komentářů:

standby řekl(a)...

slovo -after- bych zakazal!6F?

Unknown řekl(a)...

Jedno slovo....HOVADA! :)

tetraFejla řekl(a)...

Na to, že jsem to psal ve tři ráno jsem mile překvapen kvalitou svého slohu. Nízkou ... ;-)

tetraFejla řekl(a)...

chester_boj: Ty voe ty voe ty voe, hlas zpoza kanálu.

Anonymní řekl(a)...

2chstr_boj: squelleeee, ze si tu!! cl.

tetraFejla řekl(a)...

chester_boj: Vyrážím buď sedmýho nebo osmýho května, data mi v poslední době dělají problém (pořád mám "pátek"). Jak je z Chesteru daleko do Oxfordu?

all: Tak vidím, že někam záhadně zmiznul Vojt. Stejně byl v poslední době hodně esoterický. No a koho tu nemáme novýho? SAKRA! :-)

Unknown řekl(a)...

mmch to se zuzkou me trochu pripomina danovo brisko od niky...

STEN řekl(a)...

konecne jsem schopen vydat ze sebe vice nez povestne ue ue ue.Patecni akce byla tak vydarena ze posledni dva dny se veskere jidlo a piti pozite mnou behem necelych peti minut zaskocilo podivat ven, zda-li se tam nekona nova akce... A o tom, jak kytara o krk prisla jsem vam uz povidal.

tetraFejla řekl(a)...

chester_boj: Výzva přijata. Desátého Anglánům ukážeme, jak kylie český bój. Detaily pořešíme po mejlu, ne?