středa, dubna 20, 2005

Recky hrobnik&Kaja Kryl

"...dejte neco od Kryla! To je muj oblibenec...mam ho rad, driv zpival, ted je takovej tichej...ja jich tam mam takovych vic, je to skvelej dzob, chapes, vic jak tisic lidi pod sebou, ale nikdo ti do niceho nekeca...ale dyz nesu kytky sve stare, tak ji musim donyst aj uctenku, ona si jinak mysli, ze sem to nekomu slohnul z hrobu. ale Kaja, ten je v pohode. jak za nama jezdi ta jeho manzelka kdesi z nemecka nebo rakouska, tak uz s ni mam domluveny, ze az zemru, po kremaci pulku popela hodi na Kaju a pulka se vysype nekde v Soluni..."

Recky hrobnik "Orba", hospudka u Hvezdy, vcera kolem pulnoci. (pro kulturni zatracence: "Orba" je hrobnikem hrbitova u Brevnovskeho klastera, kde odpociva Kaja Kryl)

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

a vzit simchu s sebou to ne ze?

suzan řekl(a)...

top topic: MACI, vsechno nej k svatku!

standby řekl(a)...

simcha_tojo, aby snedl vsechny svatebni kolacky a zneuctil nevestu?

jo a jak jsme se nedavno bavili na tema alternativnich koncertu alternativnich umelcu (jako treba ja, nebo ty) na hvezde...tak vcera hrala ctyrclenna kapelka - frontman synator Ivana Hlase(o dost sympatictejsi, hlasove i vizualne),cellista z ceske filhamonie a jeste nejaci dva funebraci - unplugged a pozdeji i plugged venku pred hvezdou. jako dobry, dokonce skvely, teda dokud nedosel ten hrobnik, pak uz jen kryl

Mac řekl(a)...

suzan: diky:) sem rada, ze se to dostalo na blog. jinak doma me nakoupili jakysi zakusky a kdyz me to davali na stul, tk to byl vzdycky nejakej zbytek z neceho, co nestihli snest cely. bylo to docela srandovni, tak osmina makaronky a hadali se, kdo to snedl. jak pisu porad oni, tak myslim nase a segru. a dudu me dokonce zalehla v posteli

Anonymní řekl(a)...

ontopic jaxvina: kryl neni vubec pohrben na brevnovskym hrbitove lec primo v arealu klastera. never hrobnikovi. offtopic - jak rikam, o hrani nazivo na hvezde je zajem, proste vyhrat konkurz a pak uz jen bourat a bourat a trosku stavet a otvirat nam to budou babyshambles nebo aspon nuklearni vokurky. a pak uz budem za vodou.