pondělí, dubna 18, 2005

Praha RULEZZ!

filip ma pravdu. uplne to tady umira. navic chudak porad tvrdne v kromerizi (ted si to taky muzu dovolit rict), tak se konecne seberte a piste uz neco! ;)
ve ctvrtek jsem jela do praglu navstivit sve nejdrazsi (sestru a radu). pobyty v praze vzdycky stoji zato, ale tohle byl teda jeden z nejlepsich. obvyklou naplni je nakupovani (ani napis antikonzumnich aktivistu: 'zemres!' u vchodu do nejvetsiho nakupniho strediska v pze - metropole - me v nejmensim nemohl neodradit), kaleni (v praze jsou super hospody, i kdyz v jedenact uz je tezky najit volny misto - resp. horsi nez v KM. taky na hledani cesty na kolej a podpirani nametene sestry ve 4 rano uz jsem si zvykla), pak taky trochu toho kulturniho vyziti, jako je navsteva galerie (obrazy k bibli podle marca chagalla; aneb je dokazano, ze i ten, kdo neumi "normalne" kreslit, muze vytvorit skvostna dila. ... i kdyz vstup teda stal tezky prachy, no), divadla (pod palmovkou, a vilma cibulkova v roli jak jinak nez slachovite svudkyne ve vystrelech na broadwayi - mmch, vazne se tam strilelo, ale to bylo asi jediny vzruso behem celeho predstaveni), kina (niko!, annette bening byla vazne bozska a myslim, ze tento film nikoho z nas nezklamal. jak rekla sestra, je to film spis pro holky, ale ona na to nevidela, tak ji neverte. rada naopak prohlasil, ze je to pekna ukazka toho, jak zensky dovedou byt nekdy mrchy. takze je to pro vsechny a proste na to bezte!). pak jsem nevsedne zazila i trochu turistiky v praze stodulkach, kde jsme s radou hledali leicu, ktera se sem mela udajne prestehovat z prazskeho hradu (uz to zni trochu divne, ze?;) nicmene nas to neodradilo a hledali. az kdy jsme stanuli na one ulici 5.maje c.33 misto pred galerii pred rozestavenym rodinnym domkem, zacli jsme se ptat, kde se asi stala chyba. doted to nevime. to je asi nejdelsi prispevek, co jsme zatim napsala, a protoze vas nechci zahltit, necham si neco na priste.) p.s. jarus, dekuju za kolejenku!

5 komentářů:

suzan řekl(a)...

rada: zapomnel jsi na mojmu! - jo, ten tam byl taky..;)

Anonymní řekl(a)...

respect jen tem, co vydrzeli az do rana a neco si ukradli- ja.:)

suzan řekl(a)...

sestra: no tak to jsme dve. pricemz ty ses sveho ulovku v saline malem dobrovolne zrekla! to se prece nedela..

Mac řekl(a)...

napis "zemres" musim cist po ceste do skoly a ze skoly na dvou ruznych mistech. je to celkem depresivni...a navic pravdivy

standby řekl(a)...

Terko: ja se bavil skvele, dokud ses nezacla zaprodavat tem cizakum (stop rasismu!) za mojito!!! ale trebas fakt nemela na vyber.

sue: vidim zes toho stihla za dva dny fakt hodne a vsadil bych se, ze uz znas prahu lip nez treba sten :) dopravu rozhodne!

rada: ano, zaslouzis despekt, stejne jako ja!