čtvrtek, dubna 28, 2005

Co mam delat???

...to je pouze recnicka otazka!!!
Zitra mam zkousku. Neumim. Jeste jsem se na to ani nepodival. Proc? Nelmel jsem cas. Vcera se totiz prijel podivat do Prahy Misa (Knapek). Ruce spinave od oleje (pry si je sestkrat umyval solvenou, nebo jak se to svinstvo jmenuje, cemuz teda neverim), vycistit obleceni pry ani nezkousel...vyhodil skoro vsechno. Tak tam sedel, u me na pokoji, a machal si ruce plne hnisajicich ran v kaluzich proxidu...
...Vracel se z chmelu...
Byl s deckama v nejake vesnicce u Loun (pocet obyvatel neznamy, provoz asi 2 auta a 30 traktoru za hodinu), kde mezi jinymi zije jeden clovek, traktorista a Standa v jedne osobe. Standa nema mobilni telefon. Pry ho ani nechce, protoze by mu jeste volal sef, aby nekoho odtahl. To si prece nelajzne. Neeee?? Pry mu muze zavolat na pevnou, tak co! Standa nechodi s zenskyma do hospody! Ptate se proc? Standa pry rika: "Se zenskoooou?? Do hospodyyí?! To je dvojnaaasobnaaa utrataaaaá...a polovicníí zaabavaaaá!!!"
Slysel jsem to jenom z vypraveni a i kdyz s tim az zas tak docela nesouhlsim, tak se mi to strasne libi (a neco na tom bude:)).
No, tak jsme s Michalem pokecali, pokourili a sli na pivko. Celkem dobra hospoda se zahradkou, na ktere se topi takovym prapodivnym zarizenim na plyn, ktere vypada jak lampa, ktera nesviti. Pivko ze Smichova - 12° za 22,- (coz mi pipada na hospodu, ktera lezi jen jednu ulici od namesti s konem, dost fpoho. A je tam zahradka!!!). Tak jsme dopili, ja jsem Misu vyprovodil na nadrazi a vratil se na kolej.
Par hodin zevlovani (prece se nebudu ucit, ze!), icq, Dan, Macek, Svanca, Spolubydla...
...sel jsem spat asi ve 4 rano:( Ale nespal. Meli jsme totiz na pokoji navstevu, ktera v noci smrka tak nahlas, ze by to i Dana prinutilo kalit, pak si lehne, napocita do 3 (nekdy i do dovu) a cely proces se opakuje. Porad!!! Takze jsem vstaval az ve dve, ze se budu ucit.
Porad se neucim:( Asi me vyhodi:( Kdyby se tak stalo (a i kdyby ne), tak me usetrte jakychkoliv projevu litosti, ci pohrdani. Radsi mi kupte banku...

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Mas ju u me,ale jenom kdyz tu zkousku das ;)

Nika řekl(a)...

kajo ja ti verim, ty to das, ses chytrej jak delfin:) a kdyz en prijedu do prahy vozeru se s tebou

Unknown řekl(a)...

ten byl ale na platky :)

Anonymní řekl(a)...

byl jsem pri tom??:)