čtvrtek, dubna 28, 2005

Sambuca...

...ta pise. Mate radi zrnka kavy? Ja ne. Mate radi pendrek z poute? Ja ne. A navic kdyz to vsechno pohromade hori,je to jeste hnusnejsi...Vcera sem si s kamosem zasel po praci na pivko (kamos miluje Sambucu), nastesti sem rekl ze na InContro nejdu tak to akceptoval.Sli sme na piano. Tam jsme si v "pratelskem" prostredi dali dve pivka a byli sme hotovi.tak ze to zabalime. Jenze po ceste domu jsme jeste potkali dalsiho, tak sme to ztocili na Steak...dobra topinka a hnusny pivo,ale budiz. Bohuzel Steak je co by kamenem dohodit slo od InContra. A to je snad jedina hospoda v km kde maji Sambucu. Ted se budu snazit trochu vam Sambucu popsat. Pili ste nekdy Ouzo? Chut je totiz velmi podobna (proste jako pendrek) , jenze u sambucy je to s tim rozdilem, ze v poharku plavou dve zrnka kavy, a cela banka se zapali. Diky extremni teplote na hladine toho hnusnyho chlastu se zrnicka pekne vyprazi. A ted postup: zrnka kavy se s trochou tekutiny sesrknou, rozkousou a zapiji zbytkem pendreku. Doporucuji si pred konzumaci objednat lahev neceho nealkoholickeho. Jak se rika...tohle vam vypali cerva.Kazdopadne dokonce se nam podarilo i probudit Eva H. a ta sla naivne s nami. trocha radeni na svete nikoho nazabila.nas bohuzel ano. Probouzim se o pul dvanacte rano docela dost zmaten.

4 komentáře:

Unknown řekl(a)...

Jeste sem si uvedomil, ze sem se vlastne probudil uz v pul osme a vzpomel si, ze nejake devce po me chtelo ucebnici do dejepisu.Nevim proc ale napadla me jedine anet.tak sem ji napsal sms.V zapeti mi prisla smska, jestli sem se nahodou na strese neuhodil do anteny. Bohuzel netrefil sem se.Anet to nebyla.Tu ucebnici chtela Zuzka V.

standby řekl(a)...

konecne nejakej drink,ktery sesadil z trunu tequilu s chili,nebo kofilu.Incontru se ode dneska vyhybam,ostatne zadna zmena :)

Anonymní řekl(a)...

pravda, rezna, to je aspon chlapsky piti!:)

Anonymní řekl(a)...

osobne mi sambuca chutna, popis je naprosto presny, akorat my to jeste pijem tak, ze kdyz se to zapali a vypije, prikryje se to rukou a brckem vysaje vzduch a to je teprv sila, ten vzduch dava dvakrat tolik co sambuca samotna =o)