pátek, dubna 08, 2005

No woman, no cry

Já vím,že se ode mě čeká abych napsal první příspěvek ke své oslavě dvacetina a taky ho napíšu. Možná to bude trochu netradiční, ale večerní/ranní kalení bylo hadr oproti dnešnímu dopoledni. Škoda, že sem nemůžu dát fotky, dost se bojím, že by mě za to zavřeli. Teď ta story:
někdy k ránu 6. - 8. 4: Jako zodpovědný pořadatel uklízím všechny věci ze společné chodby a na Ondrův návrh táhneme bazének plný vody na balkón, kde jsme ho chtěli vylít. Potíž byla v tom, že nám uprostřed pokoje nečekaně praskl a cca 100 litrů vody, bahna a písku se rozlilo kolem. Nevadí pokoj je soukromý, chodbu pro jistotu pěkně zameteme a dokonce vytřeme...
8. 4 . 11:00 am: Vstávám a zjišťuju škody.Prosím tohle opravdu není vtip. Rozbité: notebook (politý, ulepený, skoro ani nejde otevřít), dveře na WC (matně si vzpomínám zkoušku síly bodyčeku spolubydly, kousky dveří se válejí všude), moje věž (nefunguje cd a jedna bedna), spolubydlícího hi-fi (nefunguje nic), sklo na druhých dveřích (švančo!!!), Slávkova postel, polička nad umyvadlem, tři ze šesti žárovek.
Okolo po celé buňce se válí bečka desítky flašek, půllitrů, kelímků, dřeva, bahno, sklo apod.

11:20: ťuky ťuk. Otevírám. Údržbář. Do hajlu. Do prdele. "My se převlíkáme" nejdebilnější hláška co mě může napadnout. Chlap chvílí bouchá a nadává,pak odejede. Úleva. "Tady vedoucí koleje, okamžitě otevřete"- tep tak 300, tlak dvojnásobnej a kolena rozvibrovaný na maximum. Otevírám, a matně si vzpomínám jak na nás asi tak 500krát zaječela něco o vyhazovu z kolejí, náhradě škody apod. Ještě teď naslyším na levý ucho.

11.4. 8:00 - povinný pohovor naší buňky ohledně ukončení pobytu na kolejích. Buď to vyžehlí servilita, kytky a dárkovej koš, nebo jsem v pěkné prdeli. Držte mi, prosím, palce. Hoooooooodně palců...

14 komentářů:

STEN řekl(a)...

Začínám střízlivět a opravdu to nevypadá dobře. Nevím, co dřív, kde to zařídit a jak to zaplatit.

Anonymní řekl(a)...

Stanee, jestli chces tak ja bych te prijela nejak podporit:)to zvladnes. kyticky a tak jaks psal. ale jinak byla oslava moc moc fajn.

standby řekl(a)...

stand by sten: vzmuz se, kopni kolejbabu do kouli a sved tu na tu holku odnaproti. ne, sorac, takhle fatalalisticky rozkalenou akci blanice jeste dlouho nezazije, skodam tech nasledku, ale urcite to dobre dopadne...

kazdopadne zaznamenavam dalsi pripad vandalismu divoňů ze simchy.kam az ta zavist bloggerska dospeje?

jo a stene, ty ponozky co sem tam nechal byly moirovy, tak to pripis na dead list. a dekuju za splneny detstky sen! Woodstock!!!!! Sten RESPEKT"!!!

Anonymní řekl(a)...

mazec... doufam ze sem nerozbijel jenom ja (mam na svedomi ten notebook a ten snad jede, ale sampansky je holt lepivy. este jednou sory, ja obcas neco prezenu...)

ostatni rozbite veci krome dveri vubec netusim jak se staly, kazdopadne este pri mem odchodu vez hrala a to pekne nahlas...

bazenek - co si púamatuju ja tak nastesti nevyteklo vsecko, to by byl humac uplne nejvetsi bo kanaly sou cistsi nez byla ta gumova potvora. nenadavali za ro ze je pod balkonem?

trocha optimismu: kdyby te precejen vyhodili tak si muzes dat zadost pres karlovku ne? teda jestli te nedaji na nejakej ban list, unwanted... no snad ne, kazdopadne nase komunita predem slibuje moralni podporu, za ssebe mohu rict ze sem ochoten se podilet i financne.

my se svancou od zitrka zaciname chodit do posilovny a na karate bo jestli vyhodijou ty tvoje divochy tak cekam trestnou vypravu smer strahov/hvezda.

Anonymní řekl(a)...

uff, ale jinak: pro me zatim party roku, spolecne s lou reed afterparty. total rezpect 4ever!

paul řekl(a)...

ty vole stane hodne velikej luxus no ja nevim palce budu drzet stoprocentne asi to byla teda hodne vymazlena asi ta nejvymazlenejsi akce roku, no je mi lito ze jsem tam nebyl, ale to by bylo urcite vic rozbitych zarovek a urcite pokazenej i ten druhej reprak a nejaky ty dvere taky tak hodne zdaru kdybys zalozil skoda konto a zacal vybirat tak ti nejaky prachy poslu, uroky nedavam a vraceni nevyzaduju

Anonymní řekl(a)...

stene, na par jizakovych jsem uz byl. a tu tvoji radim mezi top ten:) s nasledkama se dalo pocitat, ale snad to nedopadne uplne nejhur (trenuj uslzelou scenu pred spravcovou). za destrukci pokoje se snad nevyhazuje. (s danem bychom uz davno nemeli kde bydlet:) ano, k tomu sklu se doznavam, ostrejsi vymena nazoru tam byla, ale ostatni veci budu urputne zamlcovat:) kazdopadne stene rzspct!!

STEN řekl(a)...

Díky moc za kladné ohlasy, rád pořádám nezapomenutelné party, ale mé další oslavené narozeniny budou cca třicetiny.
Jenom vysvětlím jakou úžasnou shodou náhod pí Kromáčková přišla.:
1) Rozhodujeme se mezi bazénkem a lehátkem (špatně)
2) Táhneme bazének přes celej pokoj, místo toho, abychom ho vodu odnosili po kýblech (zase špatně)
3) Když se trochu vyplavený pokoj odespod domáhá u nás vysvětlení, spíme (pořád špatné řešení)
4) Přijde üdržbář a my děláme mrtvého brouka (zasraně špatně)
5) Přichází vedoucí koleje s hrozbou vyražení dveří (nemusím komentovat)

Unknown řekl(a)...

Mojma: to je nazor chlapa,ale ja bych ji radsi kopl do kouli...nicmene,tohle Stanovi asi nepomuze.Ale dobra rada nad zlato.
Stan: Palce drzime bezpochyby vsichni.Neni kolej jako kolej...

suzan řekl(a)...

STEN: no stano, mohla to byt dobra akce. vsechno to zni prinejmensim zajimave..)
snad ti to dobre dopadne!

Anonymní řekl(a)...

drzim palce snad ti to nejak dopadne. prinejhorsim si na novy bydleni vydelas jako slepej flasinetar. az teda oslepnes ...


na spraveni nalady

Anonymní řekl(a)...

Stene neni dulezity jestli je zazitek dobry nebo spatny, hlavne kdyz je silny!! V tomhle duchu byl ctvrtecni vecer zazitek jak se patri a patecni rano.. radsi no comment :-). Zitra budu drzet vsechny palce a kdyby to prece jen nevyslo, tak vez ze muzes najit utociste na kolejich matfyzu, ted jsme tam 3 tak 4 uz bysme se nejak vesli :-).

Jinak skoda konto neni spatnej napad. Doufam ze krome svyho kriglu jsem nic neznicil, ale taky bych neco pridal.

Unknown řekl(a)...

Heb: drsna realita,az to smichy boli...

STEN řekl(a)...

Na mou perfektní přípravu němela Kopáčková šanci,dokonce jsme dostali jenom důtku.Zvláště povedená byla moje dojemná historka o zlém výtržníkovi, který se nám zamkl na záchodě,ztratil klíč a pak se proboural ven.... Ne paní Kopáčková na jeho jméno si už opravdu nemohu vzpomenout....
THX to all for support.