úterý, dubna 19, 2005

Tak jo, děcka...

...a Filipe!
Mám pro vás, jak jinak, jednu dobrou a jednu špatnou zprávu.

Nejdřív tu špatnou: Dneska jsem volal Renošovi ohledně našeho dlouho plánovaného meetingu a Marakana bude zavřená...

A teď tu dobrou: Marakana bude zavřená...kvůli nám:)

Takze se připravte na pěkný tóóóčo, šetřte penízky, žaludek, játra (ne moc, tréning je taky důležitej), nachystejte si cédka s písničkama, co se vám nejvíc líbí (neplatí pro příznivce porty) a v pátek v šest hodin večer vás chcu všecky vidět doma. Mnozí z vás sice přijedou do KM až v pátek, ale než se všichni rozprchnete ven, tak si na svojeho "taťku" (Rendu) přece chvilku uděláte, že?
A dál: není jisté, že tu hospodu zaplníme až po strop, tak neváhejte, nebojte se, nestyďte se, nic proti tomu nenamítejte (Ráďo!!!) a klidne pozvete nekoho navíc (Kubo!!!), ať z nás má Renoš radost! (a blogům to zvedne popularitu)

Tak zatím!

PS pro Tristiu: Heba s Pecou už si tím svým fotbalovým vitězstvím tak jistí nejsou, bo sem Hebovi dnes vylíčil, jak hraje ten tvůj Libanonec a Honza dostal strach:)

10 komentářů:

Nika řekl(a)...

sem nemocna:(

standby řekl(a)...

kasha: no, problem je trosku v tom,ze ja nevim v kolik dojedu a hraju prvni zapas. zkusim si bloknout listek na bus, abych byl po pate v km...jinak jestli je cela maracana jen pro nas! uaaaaaaaaaaaaa :) a koho mam jako pozvat JA? hlavne pozvi TY!

nika: to jako myslis vazne?

Anonymní řekl(a)...

ue ue ue

Nika řekl(a)...

nebojte, snazim se, piju 5 caju denne, a to normalne caj nepiju vubec ale mam zase svuj kasel,no.. a kde se dozvim kdo kde s kym hraje?

suzan řekl(a)...

no to jsou samy dobry zpravy. ted krome nicine. niko, dej se dohromady uz kvuli fotbalku! uz ted je filip dost promiskuitni co se "teamu" tyce..)

Nika řekl(a)...

Coze,promiskuitni??filippeee? ty se ani nepriznas, to se vsechno musim dozvedet az z druhe ruky?:)filip je mrcha.des. suzan:dik.

Elishe:jak to?

tetraFejla řekl(a)...

nika: Byl jsem opilej! A oni mě to nutili dělat ve čtyřech! ... Každopádně doufám, že se dáš do pátku do kopy, já jsem v mimořádně přísné formě.

suzan: Tak ď. Já zapomněl, že maso mete.

elishe: Na akci tohoto typu si člověk nemůže vybírat, jestli přijde nebo ne. Prostě přijde. Nebo bude unesen (nejspíš Honzou Olšinou, ten s tím má aspoň zkušenosti) a přivlečen i proti své vůli.

tetraFejla řekl(a)...

elishe: Tak se nám líbíš. Na absentéry si došlápneme.

suzan řekl(a)...

4F: hmm, ja te pouze cituji. (pozn. pod carou.)

Nika řekl(a)...

4F: lecim se sec mohu, jen nevim jak mam nasim vysvetlit co je to blogarskej sraz? a ehm coto presne znamena "prisna" forma?:)