úterý, dubna 12, 2005

Božská Julie (Being Julia)

Teda, ani nevim jak začit, jsem naprosto dojatá a konsternovaná (snad se to tak píše) Včera sem byla s Ev v kině Scala na filmu Božská Julie, hraje se to v rámci Febiofestu. No, to byl nádhernej film, ja fakt nemám slov, ale musela se vám všem otom napsat:) ona, Annette Beningová je krásná, moc krásná a hrála proste skvěle i Jeremy Irons byl super, sice ten druhej její kamarád byl hezcčí,ale nevadí. Podle mě to zahrála svkělě, úplně jako ja nevím co,ale skvělě, hlavne nejlepší byla scéna když drtila milenku svého manžela a zároveň milenku (jedna osoba) svého bývalého mladého milence, drtila ji v rámci divadla na jevištia neuvěřitelně, CElý kino se smálo a hledělo jen na plátno, a čekalo co z toho nakonec bude. Všichni přáli jen Julii a nenáviděli všechny co ji ubližovali. I ten závěr jak přišla do resturace a dala si pullitra piva byl fajn:) no vidím že žádná recenze to není, ale prostě běžte se na to podívat. a kdyby ste to někdo měli stáhlý, přijedu si pro to:)

2 komentáře:

tetraFejla řekl(a)...

Nika: Včera jsem četl (skutečnou) recenzi a zní to zajímavě. Už se těším, až to budou dávat v KM. (Mmch teprve teď se do Nadsklepí propracoval Letec; Kroměříž je město, kde včera znamená zítra.)

Team: Budeme hrát na srazu blogů? Myslím opravdu "hrát", a nejen "vyhrát". A pořád mám ještě dres... ;-)

Nika řekl(a)...

ne zajímavě, skvělě, úžasně, výtečně, božsky, icredible, fabulous, amazing, wonderful, excellent, super,great... anglictina ma vic vyrazu, a pudu na to znovu:)
Team: ano budeme, ne už sem totiž odmítla DAVY zájemců o mou úžasnou (musim dnes mluvit v samých superlativech) osobu a všem tvrdila že už team mám... jo dres bysme mohli čejndžnout.