pondělí, dubna 18, 2005

Godmother party

Obrázek “http://www.personal.psu.edu/users/m/x/mxa254/RoadFly/Godfather%20Logo.JPG” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.

Don Bednariolli nam udelal nabidku, ktera se nedala odmitnout. Dostavili se vsichni duleziti mafiani z rodiny: Theresa "Old Barrel" Connie, Carlo Mazzo, Pedro di Schvancci (aka "zizkovska pest") a ja , Santini, rodinny consiglieri. Atmosfera byla husta, stejne jako kour z cubanskych cibuku za $12. Whisky four roses rozvazovala jazyky. Theresa mluvila mozna az prilis. Tentokrate mela stesti, ale slyset to nekdo, kdo neni z nasi rodiny...uz by spala davno s rybami. Odesla, mela jeste nejakou praci. Capisto, "praci". Se snurou to umi nejlip. Tak to v nasi rodine chodi.

Rodinna porada se protahla do pozdnich rannich hodin. Bylo o cem mluvit. Don Clemenzo se proti nam spojil se Zasou (rest in peace), oba pasli kravy s arcibiskupem. Po deseti letech poklidneho obchodu s devkama a hazardem vypukla v Old New Yorku valka rodin. Don Bednariolli se vsak toho vecera nadechl naposled, nekdo z rodiny zradil a posypal pizzu syrem a kyanidem. Kmotr se zakuckal, taky naposled . Byl to asi "mravenecnik", macha v nem i kulky. S kyanidem to umi nejlip. Zrada vzdy prijde od toho, kdo zprostredkovava setkani. Asi to spatne pochopil, skoncil. Po rannim probuzeni do krvaveho rana vyjdu na chodbu sveho hoteloveho apartma. Papirova taska Zara*. Tak uz dostali i Pedra di Schvanccu! Bastardos!!! Kdo ted bude tahat za nitky, kdo bude novy kmotr? Theresa "Old Barrel" Connie? Mozna.



* taska Zara: prastary symbol sicilske mafie oznamujici umrti nekoho blizkeho z rodiny

5 komentářů:

standby řekl(a)...

pravdu, strucne: 100g oliv, 2 flasky whisky (prave i neprave),8 doutniku cibuku, 6 zenskych s prichuti (i mafiani maji sve dny). 7 pizz, 3dily Godfather shlednute za rekordni cas 11,5hod. skvely vecer, hrozne rano!

Anonymní řekl(a)...

nezrala oliva, done santini, pedro je stale con familia. v tasce bylo leve ouskou connie, ktera rodinu zradila a opustila pred naprostym ovladnutim hvezdy. a prvni taska, kterou jsem mel po ruce, byla ..

ps: cibuk jsem kouril a to co jsme hulili vcera by pro cibuk byla smrtelna urazka!:)

Anonymní řekl(a)...

you have no respect for don bednariolli! you dont even call me godfather! you came to my house and wanted my friendship! you drank all my whisky a smoked all the finest cigars! you split my juice! you mess my brother´s bed with pizza! but i can't remember the last time you invited me for a cup of coffee. you never wanted my friendship. what have i ever done to make you treat me so disrespectfully? remember and behold! some day, and that day may never come (but be sure it will, so soon), i'll ask a service of you. i hope your purses are prepared that day! or i will send luca brasi the next time... bonasera

Anonymní řekl(a)...

standby: ano! nekdo z rodiny zradil!!!
Pedro di Schvancci se spojil s tvym zlym dvojcetem a prisli me o pul druhe vzbudit :(

standby řekl(a)...

Carlo Mazzo: Mama mia! Bastardos!